Смартфон — частина мого життя: погода

Смартфон — повноцінний помічник, який постійно з Вами. Щоденно він помагає Вам у самих безлічі моментів, які важко помітити відразу. Напевне, з кожним траплялися ситуації, коли погода змінювалася раптово, а парасолю, як на зло, лишили вдома. В сьогоднішній статті я пропоную ознайомитися з програмами, які не дозволять Вам повернутися з роботи або навчання мокрим. •1Weather: Widget Forecast Radar 1Weather

Першою буде 1Weather, якою я користуюся відносно давно. Даний варіант поєднує в собі хороше оформлення і інформативність. Програма має можливість настроїти все точно під себе: тему, одиниці тиску, одиниці швидкості вітру, одиниці температури. Має 3 різних віджета: класичний, компактний, великий із вкладками. Присутня бокова панель для швидкого переключання між декількома містами. В налаштуваннях можна увімкнути “Поточні умови” в панелі повідомлень. Оскільки ця версія безкоштовна, то Ви будете спостерігати рекламний банер внизу (відключити коштуватиме 1,99$). 1Weather володіє широким асортиментом тем, тобто, кожен зможе підібрати оформлення для себе: брутальні чоловіки — машину, дівчата — коте, космонавти — просто космос.

•Weather Flow

Weather-Flow

 

Weather Flow являється досить хорошим варіантом серед усіх аналогів цього обзору. Все пояснюється тим, що розробник дає користувачу вибір: детально і сердито або просто і красиво. Можна це зрозуміти і по картинці ,вказаній зверху. В розділі “Тема”, який знаходиться в налаштуваннях, дається можливість зробити вибір всього життя: Rich Theme або Typographic. Також можна змінити основний колір програми: Holo green, Holo blue, Holo red. Також для багатьох важливим фактором буде наявність російської мови. Єдиним недостатком є 3 малих віджета, які дають мінімум корисної інформації.

•EZ Погода 

ez

 

EZ Погода є досить популярним погодним помічником серед україномовної аудиторії Android. Саме тому він попав до сьогоднішнього огляду. Інтерфейс досить лаконічний, присутній перемикач між оглядом погоди на добу і на тиждень. У верхній частині розміщене меню вибору розташування, під основною інформацією можна знайти додаткову, яка відкривається при натисканні відповідної клавіші. У налаштуваннях можна ввімкнути сповіщення в панелі повідомлень. Програма на 75% перекладена на українську мову.

•Hue — Beautiful Weather

hue

Hue стане явним фаворитом для любителів мінімалізму. Програма при вході показує користувачу карточки з інформацією. Це такий собі Google Now, але тільки для погоди. При натисканні на карточку показуються додаткові картки, які надають дані за певний проміжок часу. В залежності від стану погоди, колір основних елементів змінюється (ясно — червоний, похмуро — блакитний, дощ — темно-синій). Наявна бокова панель, яка дає доступ до налаштувань, клавіша оновлення інформації, зміна розташування.

•Nice Weather

nice-weather

 

Nice Weather недавно оцінювалася на KEDDR.com. Тоді Саші сподобався продукт від Aurélien Hubert. Частина прихильників Hue може перейти до табору любителів Nice Weather, бо ця програма має ще менш загружений вигляд і складається фактично лише з часового поясу. Це рішення є особливим, адже не зустрічається в жодному аналогу. При вході користувач бачить актуальну погоду, швидкість вітру, дату. Проте всі ці деталі розміщені зручно і вони не заважають при користуванні. Свайпом вправо або вліво можна переключитися на інший день. Все, більше програма нічого не видає і це — її фішка. У безкоштовній версії доступне лише одне місцеперебування і відсутній віджет.

•Yahoo Погода

yahoo-weather

 

Yahoo Погода — продукт від відомого інтернет-гіганта. Автори взяли курс на сучасну тенденцію і створили більш реалістичну програму. Її можна впевнено порівнювати з погодою в IOS7 або Sense попередніх поколінь. Нас зустрічає картинка того, що відбувається у Вас за вікном. У більш популярних містах показуються фото із Flickr. При свайпі вгору можна отримати детальнішу інформацію: прогноз на майбутні 5 або 10 днів, карта, вітер і тиск, опади, Сонце і Місяць. При цьому задній фон стає розмитим для того,щоб дані сприймалися легше. Переключатися між містами можна свайпами вправо і вліво. Присутня бокова панель, звідки можна перейти у інші застосунки від Yahoo, а також у налаштування.

Під час написання сьогоднішньої статті погода в моєму місті мінялася двічі, тому бути впевненим, що Вам пощастить і Ви вгадаєте погоду — дурниці. Для цього важливого завдання потрібно використовувати спеціальні програми, деякі з яких ми переглянули. Закінчити, на мою думку, потрібно відомою фразою українського ведучого: “Нехай проблеми і незгоди не роблять Вам в житті погоди”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Please wait...
0
5 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
IrCrw
IrCrw
10 лет назад

ааа. украинский язык… вообщем картинки — зачет, красиво)

Please wait...
Михаил Кириллов
Михаил Кириллов
10 лет назад

Как много внимания погоде. А часто смотришь прогноз через пару часов, а он уже кардинально поменялся. А сама статья написана хорошо, лови лайк.
Кстати, сам пользовал виджет часы-погода Fancy Widgets довольно долго, потом пробовал EZ Погода. А потом убрал подальше все эти прогнозы с экрана, пользуюсь https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.gelin.android.weather.notification
Кратенько в шторке и всё.

Please wait...
Fuck off
Fuck off
10 лет назад

О продолжение трилогии “Властелин смартфона” или “Нексус 4 и кольцо”:)

Please wait...
i for ilya
i for ilya
10 лет назад

Мой выбор – Eye in the sky.

Please wait...
xo8bit
xo8bit
10 лет назад
Ответ  i for ilya

Yahoo погода!

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: