Lenovo A7000 – перший у світі смартфон з технологією Dolby Atmos

На виставці Mobile World Congress 2015 компанія Lenovo представила бюджетний смартфон A7000. Головною особливістю новинки стало те, що це перший у світі смартфон з підтримкою нової технології Dolby Atmos від компанії Dolby Laboratories, яка розроблена для створення реалістичного навколишнього звучання. Варто відзначити, що вперше цю технологію застосували в деяких кінотеатрах в 2012 році.

Lenovo A7000 - первый в мире смартфон с технологией Dolby Atmos“Користувачі відразу ж відчують різницю Dolby Atmos при використанні навушників: звуки людей, місць, речей і сама музика стають набагато яскравішими і чуються з усіх боків з вражаючою чистотою і глибиною. Голос і шум передаються в широкому спектрі з більшою точністю від максимумів до мінімумів. Технологія також робить гучність відтворення більш послідовною для всіх типів контенту “, – розповідає Lenovo.

[one_half]Lenovo A7000 - первый в мире смартфон с технологией Dolby Atmos[/one_half][one_half_last]Lenovo A7000 - первый в мире смартфон с технологией Dolby Atmos[/one_half_last]

Lenovo A7000 отримав 5,5-дюймовий HD-дисплей, восьмиядерний процесор MediaTek з тактовою частотою 1,5 ГГц, 2 ГБ оперативної пам’яті, 8 ГБ вбудованої пам’яті, слот для карт пам’яті MicroSD, 8-мегапіксельну основну і 5-мегапіксельну фронтальну камери, акумулятор ємністю 2900 мАг, два слоти для SIM-карт і підтримку 4G LTE. Також варто відзначити, що смартфон важить всього 140 грам, а його товщина складає 7,9 мм.

Новинка надійде в продаж пізніше в цьому місяці за ціною $ 170.

Please wait...
Теги: , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: