22 жовтня — про що забули згадати?

22 жовтня компанія з Купертіно представить свої оновлені планшети, з цим твердженням ніхто сперечатися, напевно, не буде. Я спочатку хотів написати “нові планшети”, але, замислившись, зрозумів: з 2010 року ми не побачили суттєво нового інноваційного планшета. Перший iPad, безсумнівно, був тією бомбою, експериментальною бомбою, яка, вибухнувши, створила абсолютно новий ринок. Звичайно, змінювались характеристики, начинка, розміри, але нічого абсолютно нового не створювалось, тобто, ні iPad 3, ні iPad 4 не зробили революції, покращивши лише процесор та якість зображення на екрані, а також інші не суттєві, але приємні для використання деталі. Та й, з рештою, перелічивши попереднє, розумієш, що нового не треба. Як-то кажуть: “Найкраще — ворог гарного”. На мою думку, чекати абсолютно нового підходу в дизайні iPad 5 не варто. Найбільш прогнозованими є поява процесора A7x, Touch ID, покращеної камери та зміна габаритів приладу. Це — те, про що всі говорять. Набагато менше ми чули про нові Smartcover, або ж взагалі нічого. Можливо, саме з цим буде пов’язана нова інноваційна розробка каліфорнійської компанії. Адже на запрошеннях сказано “We still have a lot to cover”, перекладаючи на багату українську мову, можна розуміти як заманеться, але я чомусь сприймаю вислів буквально, і зараз спробую пояснити, чому.

Apple Smart Cover

Розумію ваш сарказм: спочатку говорив про планшети, а зараз — опустився до Smartcover-ів, які, насправді, не у всіх є, і багато хто не розуміє, для чого вони. Особисто для мене Smartcover має продаватися разом з планшетом Apple, а усі інші чохли просто треба заборонити. Smartсover — мегафункціональна річ: захищає екран, можна використовувати, як опору, автоматично замикає та відмикає пристрій. Коефіцієнт корисної дії просто зашкалює!!!

Apple Touch ID

А от тепер уявіть: відкриваєте Ви Smartcover на своєму iPad 5, і перед Вами — не екран, готовий до використання, а прохання приставити палець для подальшого здійснення запланованих дій. Виходить, одна з найбільш необхідних функцій відійшла, пропала, через те, що з’явився Touch ID. Невже, Apple дозволить одній геніальній ідеї витіснити іншу з власного ж продукту? Я вважаю, що такий розвиток подій аж ніяк не є можливим, оскільки і Touch ID, і Smartcover створені для того, щоб якоможна швидше та безпечніше перейти до безпосередньої роботи з девайсом. І саме поєднання цих двох взаємовиключних, на перший погляд, технологій дозволить зробити революцію, нехай маленьку, але дуже корисну для звичайного користувача. А от як це буде реалізовано насправді і чи буде взагалі реалізовано, покаже час.

Пишіть про своє бачення цієї проблем та можливий хід її вирішення, можливо у когось з Вас були схожі думки? Дякую :)

P.S. Дуже суворо не осуджуйте, перша спроба писати про те, що подобається, і за цю можливість — велика подяка keddr-у.

Please wait...
Теги: , ,
0
3 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Олександр
Олександр
10 лет назад

Для чого думати?
Скажіть ви ставите пароль на iPad?
Якщо є пароль – хоч як махаючи Smart Cover iPad не відкриєш.
Якщо немає – то не буде і Touch ID.

Please wait...
Михаил Кириллов
Михаил Кириллов
10 лет назад

Революшон!, амазинг!, инкредибл!
Некст биг синк!

Please wait...
Fuck off
Fuck off
10 лет назад

Слушай, я об этом даже не задумывался. Теперь самому интересно) Но Ipad 5 все равно куплю, при любых раскладах)

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: