SWIG або instagram для алкоголіків

Swig – це нова соц мережа для любителів алкоголю, яка поєднує в собі facebook і instagram. Проект зародився на кікстартері Гаррі Реймондом і Ніком Манінгом і зібрав 22 тисячі доларів. Додаток містить інформацюю про майже 70 тисяч видів алкоголю і коктейлів.

Під час запуску програми перше, щови побачите на екрані це пінвін з джетпаком і келихом мартіні в руках.

IMG_0785Перша вкладка додатку це стрічка новин де можна подивитися фото, які люди на яких ви підписані запостили в Swing. Натиснувши на картинку, яка вам сподобалсь знизу відкриються три вкладки: detail- тут розміщується опис напою, який ви відмітили та цікаві факти про нього, community- це відгуки користувачів свнгу про цей напій і третя вкладка це find, яка показує де саме був зроблений знімок. Якщо у третій вкладці натиснути на назву закладу у якому  було зроблено фото то програма видасть адресу і телефон, а також всі фото, які там зробили і виклали в Swing, якщо хочеться почитати відгуки про цей заклад то можна легко перейти на foursquare.

IMG_0786Друга вкладка це пошук, яка дозволяє шукати людей, напої або місця. Великим плюсом є те, що вона може шукати людей, які щось публікують біля вас. Також прикольно те, що там можна шукати людей, які роблять бірселфі.

IMG_0778

У вкладці activity можна дивитися все, що відбувається з твоїм акаунтом.

IMG_0787

І остання вкладка це твій профіль в якому можна подивитися на свої світлини, відношення у % випитих тобою речовин, а також місця де це було випито, якщо на ранок ти уже не пам’ятаєш. Також у своєму профілі ти можеш подивитися скільки балів ти набрав за свої фоточки і на якому місці ти серед своїх алко друзів.

IMG_0780

На останок хочеться сказати, що програма доступна в app store та google play і має обмеження по віку 17+.

Ось і все, що я хотів сказати про Swig.

 

Please wait...
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Nеmоv Sergei
Nеmоv Sergei
9 лет назад

Хм… Так можно телефоны у пьяных тырить… Посотреть что кто где пьет и с какого агрегата себя фоткает и вауля…

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: