Google показав футуристичні концепти нової штаб-квартири

Компанія Google розповіла про свої плани з будівництва нового офісу в Маунтін-В’ю і показала кілька ескізів на комп’ютері .

Концепція нових будівель розроблена засновником бюро BIG Бьярке Інгельс і засновником Heatherwick Studio Томасом Хезервіком. Компанія планує перебудувати наявні офісні простори, а також освоїти нові території.

Нові будівлі будуть складатися з легких рухливих блоків, які можна переміщати з місця на місце і перебудовувати під потреби тієї чи іншої команди. Кожне з приміщень покрито великими напівпрозорими навісами, які допоможуть контролювати мікроклімат усередині, регулюючи надходження світла і повітря. Частина енергії будуть генерувати поновлювані джерела.

Завдяки деревам, зелені, кафе і велосипедних доріжках, прокладених через ці структури, ми маємо намір стерти відмінності між нашими будовами і природою.

Віце-президент Google Девід Редкліфф пояснив, що нові будови стануть «чимось більшим, ніж просто офіси» – вони допоможуть створити нові робочі місця і для інших компаній, наприклад, ресторанів і кафе, розвиваючи місцеве співтовариство.Перший етап проекту планують завершити до першого кварталу 2020 року.

Перебудовувати штаб-квартири планують і сусіди Google – Apple вже почала будівництво офісу, що нагадує космічний корабель, неподалік від Купертіно, а Facebook збирається перебудувати свій офіс в Пало-Альто під керівництвом всесвітньо відомого архітектора Френка Гері.

Please wait...
Теги: , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Мойдоддр
Мойдоддр
9 лет назад

[decom_attached_image_1425155145762]

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: