Siri заговорила по-російськи в iOS 8.3 beta 2

Сталося те, чого так довго чекали російськомовні власники iPhone і iPad – голосової асистент Siri нарешті заговорив по-російськи. З’явилася ця функція в другій бета-версії операційної системи iOS 8.3, яку компанія Apple випустила у відкритий доступ для розробників. Також в iOS 8.3 з’явилася можливість бездротового підключення iPhone до CarPlay, оновлений набір смайликів Emoji, підтримка двофакторної авторизації для облікових записів і оновлений голос для Siri. Але, звичайно ж, найголовнішим і цікавим нововведенням для нас є підтримка російської мови у Siri.

Siri заговорила по-русски в iOS 8.3 beta 2 Siri заговорила по-русски в iOS 8.3 beta 2

Siri заговорила по-русски в iOS 8.3 beta 2 Siri заговорила по-русски в iOS 8.3 beta 2

Також Apple випустила другу бетаверсію OS X 10.10.3 з новим додатком Фотографії і нову бетаверсію програмного забезпечення для телеприставки Apple TV.

Siri заговорила по-русски в iOS 8.3 beta 2Нагадаємо, що в середині березня разом з релізом iOS 8.3 beta 3 для розробників Apple планує випустити публічну бетаверсію iOS 8.3, доступну звичайним користувачам.

Please wait...
Теги:
0
2 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
mactep850
mactep850
9 лет назад

Ох и запарятся они ее доводить до ума :) слишком сложный язык для машины.

Please wait...
Грамар
Грамар
9 лет назад

В украинском языке нет конструкции “говорити по …”. Надо использовать “говорити росiйською/ англiйською”, ” заговорила росiйською”.

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: