Valentine’s Day – історія, валентинки, подарунки та святкування.

День святого Валентина наближається, а ти ще не маєш подарунка? Задумуєшся як провести цей день? Накупляв однокласницям валентинок та не знаєш що там написати?

Кожен рік одне й теж саме! Ще наприкінці січня ми згадуємо про це чудове свято і ловимо себе на думці, що цього року потрібно все зробити правильно і зазделегіть. Та через 15 хвилин все забуваємо і згадуємо лише тоді, коли до 14 лютого залишилось декілька днів.

Цього року я вирішив все зробити правильно і в певному розумінні допомогти іншим. Я збирався написати круту програму з красивим дизайном, яка допомогла б людям визначитись з подарунком, надала б чудову ідею для проведення і тд. Але вийшло трішки не так, як хотілось… Через нестачу знань і практики (це моя перша програма), процес написання і викладення в App Store добряче затянувся. Я не встиг реалізувати багато з того,  що запланував. Але в мене появився досвід, нові ідеї і знання. В даний момент дороблюється оновлення, та на привеликий жаль актуальним воно стане вже в наступному році.

А ви вже зараз зможете оцінити мою роботу і дати їй позитивну чи негативну критику.

У вашому розпорядженні:

  • історія цього свята;
  • 150 ідей для подарунку;
  • 70 текстів для валентинок;
  • 17 варіантів проведення!

Все тільки українською та тільки для iOS!

Додаток доступний для: iPhone, iPad і iPod touch.

Посилання в App Store

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Please wait...
Теги: , , ,
0
2 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Алексей
Алексей
9 лет назад

Ух как мне понравилось хоть несколько раз видеть и читать статью на украинском языке. Спасибо автору за это! Мне интересно, где именно ты создавал свою программу, и есть ли возможность разрабатывать на Android? Так как я в скором времени буду покупать аккаунт разработчика в Google play, я даже уже подключил AdSense и AdMob что бы зарабатывать на этом деньги.

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: