NVIDIA показала ігрову приставку з Android TV та іграми від ПК і консолей

Паралельно з виставкою MWC 2015 в місті Сан-Франциско проходить конференція ігрових розробників – Game Developers Conference 2015 (GDC), на якій компанія NVIDIA вже встигла зробити важливий анонс. Відомий виробник графічних чіпів і різних пристроїв представив свою ігрову приставку з операційною системою Android TV.NVIDIA показала игровую приставку с Android TV и играми от ПК и консолей

В основі приставки лежить процесор NVIDIA Tegra X1, який на даний момент є одним з найбільш продуктивних. Цей чіп має восьми ядерним з 64-бітної архітектурою і 256-бітовим графічним процесором Maxwell. Нова приставка під простою назвою NVIDIA Shield може виводити зображення в дозвіл 4K з частотою оновлення кадрів 60 Гц. Сам виробник називає свою розробку першою Android-приставкою, що підтримує такий високий дозвіл. Також з характеристик консолі варто відзначити 3 Гб оперативної і 16 Гб пам’яті користувача, яку можна розширити за допомогою microSD-карт і різних накопичувачів, що підключаються по USB 3.0. Також серед портів і роз’ємів в NVIDIA Shield місце знайшлося HDMI, Ethernet і модулю Wi-Fi. Сама приставка вийшла досить невеликий – розміром з середній планшет. Варто відзначити цікавий дизайн приставки – корпус пристрою начебто створений з декількох трикутників. Компанія NVIDIA позиціонує свою розробку як просте і зручне рішення для ігор. В NVIDIA Shield буде встановлено спеціальний магазин Shield Store, в якому можна буде придбати відомі ігри для консолей або ПК, наприклад Crysis 3, Metal Gear Solid V, Doom III, The Witcher III та інше. Ігри будуть транслюватися на консоль через сервера компанії NVIDIA, тобто потужності консолі будуть задіяні тільки для скачування і виведення картинки на екран вашого ТВ або монітора.NVIDIA показала игровую приставку с Android TV и играми от ПК и консолей

Приставка підтримує фірмовий геймпад від NVIDIA, а також на пристрої буде встановлено магазин Google Play.Нова приставка під управлінням Android TV від NVIDIA надійде в продаж вже в найближчі місяці.

 

Please wait...
Теги: , ,
0
13 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Utro
Utro
9 лет назад

Мне интересно с какой целью вы пишете стаьи на украинском языке?

Please wait...
Utro
Utro
9 лет назад

Діма Тодорович, многим легче читать на русском, я к этому вел. А отвечать вопросом на вопрос невежливо или вы затрудняетесь ответить?

Please wait...
Nikko
Nikko
9 лет назад
Ответ  Utro

Utro, автор пишет на том языке, на котором ему удобно, если это не перечит правилам ресурса. К слову, у украинцев с пониманием русского всё чудесно. А у русских с пониманием украинского беда. Так кто же «слабое звено»?

Please wait...
Utro
Utro
9 лет назад
Ответ  Nikko

Nikko, удобно? ок. Просто спросил, а то сразу набросились и учуяли неладное… Ну и кто агрессор))

Please wait...
Nikko
Nikko
9 лет назад
Ответ  Utro

Utro, Тот-Кого-Нельзя-Называть. Хотя ультрас почему-то называют. :)

Please wait...
Кукишев Дмитрий
Кукишев Дмитрий
9 лет назад

в новости ошибка. через Grid новая консоль сможет запускать все доступные для этого сервиса игры.
а вот Crysis 3, Doom 3 и некторые другие Nvidia специально АДАПТИРОВАЛА для новой приставки и они будут запускаться непосредственно в среде Android на самой консоли! всего компания обещала около 50 игр к моменту запуска.

Please wait...
kit_amster
kit_amster
9 лет назад

Мне вот будет интересно когда это чудо в продажу выйдет (я про саму консоль, если что), особенно с учётом того, что есть конкурент в лице Razer Forge TV, который на 50$ дешевле, но чуть менее производительный.
Кстати, engadget не в восторге от консоли, Crysis тормозит, стриминг пока не очень гладкий.

Please wait...
Кукишев Дмитрий
Кукишев Дмитрий
9 лет назад
Ответ  kit_amster

kit_amster, в мае в США

Please wait...
Андрей Москалец
Андрей Москалец
9 лет назад

зображення в дозвіл 4К

….

підтримує такий високий дозвіл


Это звездец! Дима, а как же любовь к родному(?) язіку Или креативные блоггеры теперь используют только google translate не читая?
Про термін «роздільна здатність» стосовно дисплеїв «креативні блогери» не в курсі?

Please wait...
Мойдоддр
Мойдоддр
9 лет назад

Дима в школу не ходил,
Дима Доту полюбил.

Please wait...
Андрей Москалец
Андрей Москалец
9 лет назад
Ответ  Мойдоддр

Гав-няв, это пяЦь! XD

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: