TOP віджетів для iOS

У цій статті мені б хотілося представити для вас не тільки корисні віджети, про які багато хто, можливо, навіть не чув, а й запропонувати кілька альтернатив стандартним  додаткам iOS.

Для тих хто не знає – в одному з останніх релізів iOS був доданий так званий центр повідомлень, який дозволяє фактично працювати як екран з віджетами аналогічно тому, як це реалізовано в Android, тільки з меншою часткою кастомізації і свободи.

Yahoo! погода

TOP виджетов для iOS TOP виджетов для iOS TOP виджетов для iOS

Перед нами трохи видозмінений, але до болі нагадує стандартний погодний віджет для iOS. Його лаконічність і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс укупі з приємним зовнішнім виглядом повинні сподобаються любителям мінімалізму.

Weather Widget

TOP виджетов для iOS TOP виджетов для iOS TOP виджетов для iOS

Альтернатива погодного віджету, яка містить чотири програми з прогнозом погоди на найближчі 12 годин. Зовнішній вигляд програми виконаний у дуже мінімалістичному вигляді, а центр повідомлень повідомляє не тільки про температуру повітря, а й про хмарність і вологость.

Gismeteo lite

TOP виджетов для iOS TOP виджетов для iOS 

Продовжуємо тему погодних віджетів – даний додаток, напевно, є найпопулярнішою погодної програмою, використовуваної серед українських користувачів. Що не дивно, адже Gismeteo lite надає найдетальнішу інформацію про погоду у вашому місті.

Forecast+

TOP виджетов для iOS TOP виджетов для iOS

Здається колонку потрібно перейменувати в топ погодних віджетів, але все для вас, друзі, щоб надати вам вибір на будь-який смак. Крім того погода -дійсно важлива інформація. Forecast + надає погоду на п’ять днів, його інтерфейс виконаний в більш яскравому дизайні, так що виглядає він привабливіше.

Widgets Pro

TOP виджетов для iOS TOP виджетов для iOS TOP виджетов для iOS

Розбавимо віджети, що прогнозують погоду, програмою, що складається з 10 віджетів для Центру повідомлень iOS 8. Віджет зі стрічкою твіттерів, відео з YouTube, калькулятор і віджет для відстеження польотів в реальному часі.

World Time Widget

TOP виджетов для iOS TOP виджетов для iOS

Додаток, який може сподобається тим, хто часто подорожує і змінює часові пояси. Або тим, у кого знайомих розкидало по всьому світу. Інтерфейс може сподобається дуже діловим людям.

Wdgts

TOP виджетов для iOS TOP виджетов для iOS

Wdgts – зібрав п’ять стандартних віджетів: калькулятор, конвертер валют, календар, фоторамка і тимчасові зони. Абсолютно безкоштовна програма.

iMonitor for iOS 8

TOP виджетов для iOSTOP виджетов для iOS

Як можна здогадатися з назви, це моніторинг оперативної пам’яті, сховища і процессорного навантаження в реальному часі. Теж абсолютно безкоштовний. Може стане в нагоді тим, хто любить абсолютно все тримати під контролем.

DataMan Next

TOP виджетов для iOSTOP виджетов для iOS

Останній додаток в нашому топі дозволяє вести облік трафіку на iPhone, віджет цього додатка дозволяє дізнатися докладну статистику по вхідних і вихідних мегабайтам, а також попереджає про перевитрату.

Please wait...
Теги: ,
0
3 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Максим Ватралик
Максим Ватралик
9 лет назад

Хоть бы ссылку на оригинал указали, айяйяй

Please wait...
Андрей Москалец
Андрей Москалец
9 лет назад

Максим, на сайте автора же указано – молодая и “очень креативная” команда блоггеров, которая может “помочь раскрутить продукт”. Тут ИМХО баном попахивает. Удивляюсь терпеливости и человеколюбию администрации keddr-а

Please wait...
Андрей Москалец
Андрей Москалец
9 лет назад

подборка видежтов, 4(!) пункта из которых занимают различные вариации на тему погоды! Really? Вот больше ничего пользователю нафиг не нужно? Еще 3(!) предоставляют системную инфу… Дмитрий, iOS — не Android. Тут, увы, приложения-аналоги архинужного Cleaner-а для очистки оперативки и прибивания кэша — не предмет ежедневного многоразового обязательного использования. Даже при наличии 2-х и более Гб оперативной памяти. Memory management в iOS, к стыду android, находится на принципиально ином уровне. И вывод системной информации для iOS-устройств — абсолютно несусветная и никому не нужная в реальной жизни глупость.
Ставлю заслуженные 3 звезды за отличное, но не идеальное (дублирующиеся иллюстрации с гуляющим масштабом местами портят впечатление) оформление заметки. Но не за содержание. А жаль.

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: