Мої 5 копійок про iPhone X

Доброго дня всім! Це моя друга стаття, і вона плавно виходить з моєї першої, в якій я розповідав про свій досвід користування смартфоном на Windows 10.

Я досі вважаю, що це була дуже перспективна ОС, з якою Microsoft знову киданула людей (мене це вперше вони так), але я буду проводити з нею паралелі в цій статті. І так, після того, як осінню вийшло оновлення Windows 10 на ПК, на телефон воно не прилетіло, а в своєму ноутбуці в налаштуваннях, я побачив пункт як з`єднати з комп’ютером смартфон на базі iOS чи Android, я зрозумів що мене киданули і настав час міняти телефон. Перед цим в мене був iPhone і тому я одразу почав дивитися в їхню сторону, але я швидко зрозумів що це круто но дорого, так вони швидкі і модні, но мені вже не 18 і це мене не вперає, всякі китайці і китайські Нокії теж розглядав, але теж фі… Надвисоких потужностей і цифр на папері мені не потрібно, я хотів якісний і досить симпатичний телефон за розумні гроші, ігри не граю, домашнє порно не знімаю тому дві камери чи 8Gb оперативки мені не потрібно. Мій вибір впав на Samsung Galaxy J7 (2017), на те є свої причини, але, перейдемо до iPhone. Коли вийшов iPhone 8, і на нього не було попиту, це було зрозуміло, я б особисто його прозвав iPhone 6s.s, але коли почалися замовлення на iPhone Х, це було щось. Людей не цікавить ціна, характеристики чи взагалі він їм потрібен чи ні, вони просто сліпо йдуть і платять. Так на вигляд він мені сподобався, скло з обох сторін, стальна рамочка, дуже гарний і великий екран (за винятком моноброви), але, ВІД $1000 до $1400 залежно від країни це дико, в Україні заявили ціни 40 000 – 45 000 грн. Найбільш інноваційний , новий і тд… Які іновації, кнопку Home викинули? Мертва Windows 10 з пустим магазином вже давно без цієї кнопки, тому це не іновація. Face ID? – та сама історія, Windows Hello. Можливо там використані різні технології, Apple вклала більше грошей, але мені, як кінцевому споживачу без різниці, я заплатив гроші і мене мій гаджет впізнає в обличчя, тому це також не іновація. OLED екран з заокругленими краями і вирізом?  Samsung давно доказала що може робити з OLED панелями любе голубе, вони труси з екрана можуть пшити, тільки заплати, і Samsung робить ці «іноваційні» екрани для iPhone Х по завишених цінах. A11 Bionic, також заслуга азіатів. Безпровідна зарядка – та сама історія, Apple своєї зарядки не випустили разом з телефоном, про що тут говорити…

А тепер логічне запитання, де іновації? Порівняно з iPhone 6, іновації є, новий дизайн та технології відповідно тенденцій 2017-го року, і це все. За що ви просите такі дикі суми? Коли в 2007 вершиною була N-серія від NOKIA, і ви випустили iPhone, це була іновація, в 2017 це просто зліпили з того що було і назвали якоюсь Х. Apple більше не випускає інноваційні продукти, вони використовують інноваційні маркетингові ходи, і це в них вдається на сьогоднішній день найкраще. Я не кажу, що iPhone Х поганий, я кажу, що не такий він вже і дивовижний, і ціна на нього завищена. Догогі комплектуючі? OK. Автовиробники також показують свої концепти, але в серію вони це пускають по частинах і тоді коли технології дойшли до такого рівня, що можна буде продати такий автомобіль за реальні гроші. Apple вклала в Face ID $2 млрд і хочуть в перші місяці відбити ці гроші. Інші виробники беруть з вас приклад, покажіть якийсь концепт, покажіть в якому напрямку рухатися і інші компанії почнуть розвивати цю технологію, чим здешевлять її, але ні, навіщо так робити, якщо можна за це все здерти гроші з кінцевого споживача. Дехто скаже, що я просто не мав грошей на Х і тому його так обс*раю. Так, я не маю 40 000 грн за телефон з Face ID, яка в половині випадків не буде працювати, новий екран під який не буде оптимізовано більшість додатків, і так далі, а за рік часу, коли появиться софт і тд, вжух, і виходить новий іноваційний iPhone за 40 000 грн. Тут справа не в бідних і багатих, ту справа в тих хто думає і тих хто поводиться як сектант, якому кажуть з сцени роби так, і вони так і роблять… Це моя ОСОБИСТА думка, от чого iPhone впав в моїх очах, і от чому я не побіжу оформляти кредит.

Please wait...
Теги:
0
3 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Богдан Ефимчук (BLLIT)
Богдан Ефимчук (BLLIT)
6 лет назад

За мову лайк, посміявся)) Взагалі цікава стаття, але потребує деяких орфографічних, стилістичних і пунктуаційних виправлень. Молодець!

Please wait...
slv_krs
slv_krs
6 лет назад

вчи мову перед тим як щось писати… міняті – змінювати, безпровідна – бездротова

Please wait...
slah_w
slah_w
6 лет назад

Вот про Вин 10 согласен. Очень хорошая ОСь могла бы получиться, если б майки не забили на нее.

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: