Acer Swift Edge – найлегший 16-дюймовий ноутбук. Важить лише 1,1 кг, та ще й підійде для ігор

Якщо хтось давно хотів собі великий, але справді легкий ноутбук, ось варіант для вас.

Acer випустила на ринок модель Swift Edge, яка є найлегшим 16-дюймовим ноутбуком. Маса тут лише 1,1 кг! Так у мене Asus ZenBook 14 важить стільки ж, і це чудова маса для апаратів на 13-14 дюймів. А тут 16-дюймова модель.

Щоб зробити такий ноутбук Acer, довелося, по-перше, використовувати магнієво-алюмінієвий сплав для корпусу, а по-друге, пожертвувати батареєю. Вона тут на 54 Вт • год, і це обмаль для 16-дюймового апарату. Сама компанія говорить про 10 годин роботи, але це ж ПК, тут з автономністю все відносно.

Окрім маси є й інші плюси. Наприклад, панель OLED з роздільною здатністю 4K UHD. По-друге, процесори Ryzen 6000. А це означає, що тут чудові iGPU. Зокрема, версії на Ryzen 7 6800U цілком можна використовувати як базові ігрові моделі. Хіба що рідна роздільна здатність екрану надто високо для того, але завжди можна встановити Full HD.

У продажу вже надійшли такі ноутбуки саме на Ryzen 7 6800U з 16 ГБ ОЗУ та SSD на 1 ТБ. Коштує такий ПК 1500 доларів, що непогано. Але будуть і версії дешевше, у тому числі на Ryzen 5 6600U.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх