Apple представила 80-доларові TWS-навушники Beats Solo Buds з 18-годинною автономністю та накладні Solo 4 за 200 доларів

Компанія Apple представила кілька нових бездротових навушників, але це не AirPods. Якщо хтось не пам’ятає, Apple давно володіє брендом Beats, і саме новики Beats сьогодні і були представлені.

Перша модель – накладні Solo 4. Їхня головна особливість – 50 годин автономності. Це не рекорд, але й чимало. Ще тут є USB-C, і не тільки для зарядки – навушники підтримують lossless при такому підключенні. При цьому тут немає ні шумозаглушення, ні якихось незвичайних особливостей, крім зазначених вище. Купувати все одно будуть добре, бо Beats – популярний бренд. Як мінімум у США. Але коштують 200 доларів.

Друга модель цікавіша. Це Beats Solo Buds. Це TWS-навушники з автономністю 18 годин! І ні, не з урахуванням футляра, а просто для самих навушників. Як вони туди помістили, незрозуміло, але обіцяють 18 годин. Лише є нюанс. У футлярі немає акумулятора. Тобто у вас лише 18 годин, а потім заряджати. Але сам футляр суперлегкий (22 г) і дуже компактний. А ще тут швидка зарядка та прикольний червоний колір із прозорим футляром.

Головне — коштують лише 80 доларів. Це найдешевші навушники Apple/Beats, якщо не вважати Flexs за 70 доларів, але вони з кабелем між навушниками.

Please wait...
Теги: , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: