Apple, так і було задумано? Власники нових iPad Pro OLED скаржаться на дивну зернистість екранів

Нові iPad Pro з екранами OLED, схоже, часом трапляються з якимись дивними екранами. Користувачі на форумах нарікають на зернистість екранів.

Це не чийсь глюк – зернистість видно на фотографіях. Але при цьому є такий ефект тільки в деяких, і поки що зовсім неясно, в чому причина. Можливо, це брак, але поки що немає відгуків про звернення до сервісного центру. Нагадаємо, нові iPad Pro отримали не просто панелі OLED, а двошарові панелі OLED, і можливо зернистість — це якийсь виробничий брак, пов’язаний зі створенням нового типу панелей.

Бачачі зернистість відзначають, що вона найбільш помітна в темряві, коли яскравість дисплея встановлена на низьку або середню, під час перегляду контенту в сірих або приглушених кольорах. Деякі порівнюють ефект із фотографією, зробленою при високому значенні ISO та має візуальний шум. Поки що більшість скарг стосується меншої 11-дюймової моделі, але є й випадки з 13-дюймової.

Чекаємо на заяви Apple або перших відгуків від тих, хто піде в сервсний центр. Якщо Apple масово змінюватиме такі планшети, значить фактично визнає наявність проблеми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Please wait...
Теги: , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: