Бездротова зарядка BMW може зламати чіп NFC у iPhone 15

Якщо у вас є iPhone 15 і BMW, наразі краще не заряджати пристрій за допомогою бездротової зарядної панелі автомобіля.

Згідно з коментарями, поширеними на форумах MacRumors і X, протягом останнього тижня деякі власники BMW скаржилися, що чіп NFC їх iPhone 15 більше не працює після зарядки пристрою за допомогою панелі бездротової зарядки автомобіля. Постраждалі клієнти кажуть, що iPhone переходить у режим відновлення даних із білим екраном, а чіп NFC більше не працює після перезавантаження пристрою.

В iPhone чіп NFC підтримує такі функції, як Apple Pay і цифрові автомобільні ключі, що як раз важливо для власників BMW. Постраждалі користувачі отримують повідомлення про помилку «Не вдалося налаштувати Apple Pay» у програмі Wallet і зараз немає способу вирішити проблему. Деякі клієнти кажуть, що Apple вже замінила їхній iPhone після того, як підтвердила, що чіп NFC вийшов з ладу, але новий iPhone уразливий до тієї ж проблеми, тому наразі немає постійного рішення.

Хоча наразі скарги надходять від користувачів iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, можливо, це також стосується iPhone 15 та iPhone 15 Plus, тому власникам будь-якої моделі iPhone 15 слід бути обережними, доки цю проблему не буде вирішено. Незрозуміло, яка конкретна причина проблеми, скільки клієнтів це стосується та які моделі BMW це стосується. Можливо, це якось пов’язане з перегріванням нових iPhone, а проблему перегріву вже підтвердила сама Apple.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: