ChatGPT на Android з’явиться вже наступного тижня

Коли OpenAI випустила додаток ChatGPT для iPhone у травні, вона пообіцяла, що користувачі Android незабаром отримають i свій. Тепер компанія оголосила, що ChatGPT для Android стане доступним для користувачів вже наступного тижня. Крім того, вiн вже є у Google Play, і ви можете попередньо зареєструватися.

Можливо, програма спочатку буде доступна лише в США, як версiя для iPhone. OpenAI розширив охоплення для iOS у більшій кількості регіонів лише через кілька днів після її випуску, тому версiя для Android, швидше за все, скоро стане доступною в інших країнах, навіть якщо вона буде запущена лише в США.

OpenAI нещодавно почала тестувати нову функцію згоди для підписників ChatGPT Plus, яка надає чат-боту штучного інтелекту постійну пам’ять. Коли цю функцію ввімкнено, чат-бот запам’ятовує, хто є користувачем у розмовах, що, за словами компанії, може спростити запити. Ця функція була розроблена для роботи на всій платформі, тобто платні користувачі Android, які погодилися, мабуть, бачитимуть безперервну пам’ять у своїй програмі, коли вона з’явиться.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: