Це буде найкращий недорогий ігровий процесор. AMD випустить Ryzen 5 5600X3D за 230 доларів

Компанія AMD збирається випустити унікальний процесор Ryzen 5 5600X3D. Він вийде 7 липня всього за 230 доларів. У своєму ціновому сегменті це буде пропозиція без конкурентів, тому що 96 Мб кеш-пам’яті третього рівня вам ніхто більше не дасть. І якщо вам потрібен відносно доступний ігровий процесор, це найкращий вибір.

Щоправда, є проблема. Ryzen 5 5600X3D, схоже, зможе купити далеко не кожен. Це ексклюзив американської мережі Micro Center, тираж буде обмежений.

У Micro Center ми дуже раді співпраці з AMD і представляємо нашим шановним клієнтам обмежену серію процесора AMD Ryzen 5 5600X3D. Ми прагнемо надати гравцям виняткову цінність, і процесор AMD Ryzen 5 5600X3D втілює це зобов’язання. Він пропонує неперевершені ігрові можливості за неперевершеною ціною. Завдяки цій ексклюзивній пропозиції геймери можуть розширити межі продуктивності та підняти рівень своїх ігор на нову висоту. Ми дуже раді надати цю ексклюзивну можливість нашим шановним клієнтам

Тобто, по-перше, Ryzen 5 5600X3D буде ексклюзивом Micro Center, а по-друге, він вийде обмеженим тиражем. Поки що немає ясності щодо можливості появи новинки за межами США, але цілком можливо, що такого процесора більше ніде, крім Micro Center, не буде. Враховуючи ціну та потенціал новинки в іграх, а також досить високий попит на Ryzen 7 5800X3D, цю новину можна назвати дуже невтішною.

Крім того, не дуже зрозуміло, чому AMD взагалі вирішила зробити саме це, адже раніше вона цього не робила.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: