Це нові iPhone 15 Plus та iPhone 15 Pro Max (Ultra)

До запуску лінійки iPhone 15 ще більше ніж півроку, але в Мережі вже з’явилися якісні рендери майбутніх новинок. Причому не з голови, а на основі креслень.

Більшість останніх чуток мали рацію. Відмінною рисою всіх нових iPhone стануть плоскі грані, але закруглені кути, завдяки чому смартфони мають бути зручнішими. Рамки екрану трохи зменшаться, всі новинки отримають Dynamic Island.

Габарити апаратів майже не зміняться, хоча є чутки, що iPhone 15 стане трохи більшим через збільшений до 6,2 дюйма екран. Мабуть, і iPhone 15 Pro теж буде таким же, але поки що підтвердження цьому немає.

Нарешті з’явиться порт USB-C, але дуже радіти рано, тому що, згідно з чутками, молодші моделі будуть обмежені USB 2.0, а старші хоч і отримають USB 3, але це працюватиме тільки з оригінальними або сертифікованими кабелями. Хоча останнє не надто проблема.

А ось у що складно повірити, то це у відмову від фізичних кнопок на старших iPhone 15. Їх нібито замінять ємнісними, тобто сенсорними кнопками. Чесно кажучи, враховуючи консерватизм Apple, у таке рішення не надто віриться, та й не дуже зрозуміло, навіщо це потрібно. Але побачимо.

А ще є дані про новий фірмовий колір для молодших моделей. Це буде темно-червоний колір із кодом #410D0D.

Please wait...
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Николайн
Николайн
1 год назад

https://allo.ua/ru/лучшие смартфоны

Please wait...
Наверх