Це перші зображення годинника Google Pixel Watch 3. Вони навіщось стануть товщі

Компанія Google готується до анонсу нового розумного годинника Pixel Watch 3, випуск якого запланований на жовтень. В мережі, тим часом, стали доступні рендери майбутньої новинки у високій якості, а також відеоролик із тривимірною комп’ютерною моделлю. Їх опублікував тематичний ресурс 91mobiles спільно з OnLeaks, у послужному списку якого такі інформаційні витоки як Pixel 5, Sony Xperia XZ4, Google Pixel 4 XL та багато іншого.

Дизайн Pixel Watch 3 досить сильно схожий з попередньою моделлю,. Той же безрамковий круглий корпус з заводною головкою збоку й екраном в 1,2 дюйма. Основна відмінність –  збільшена товщина корпусу. Усі ресурси пишуть, що це обумовлено більш ємною батареєю. Але, вибачте, її збільшили з 304 до 307 мАг. Це навіть не піввідсотка. Таке відчуття, що всі одне в одного просто переписали біліберду. Але ж товщина реально зросте. І ось цікаво дізнатися чому. Габаритні розміри Pixel Watch 3 – 40,79 x 40,73 x 14 мм. У той час, як Pixel Watch 2 мають розміри 41 x 41 x 12,3 мм.

Ходять чутки, що цього разу Pixel Watch 3 буде представлено у двох розмірах, вперше для серії. Наприклад, Pixel Watch 2 доступні в єдиному розмірі – 41 мм. Тому ми можемо очікувати більш велику версію, наприклад, під назвою Pixel Watch 3 Pro.

Please wait...
Теги: , , , , , , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Adar
Adar
4 месяцев назад

максимально невдалий дизайн, як на мене

Please wait...
Наверх