Це повноцінний Assassin Creed Mirage на смартфонах. Гра виходить на iPhone та iPad на початку червня

Шанувальники Assassin’s Creed, які користуються пристроями в екосистемі Apple, матимуть привід для радості, оскільки компанія Ubisoft оголосила сьогодні, що гра Assassin’s Creed Mirage для iOS та iPadOS буде доступна вже на початку червня. У прес-релізі Ubisoft було зазначено, що Assassin’s Creed Mirage вийде 6 червня для iPhone 15 Pro/Pro Max і планшетів iPad Air і Pro з чіпом M1 або новішим. Це також стане першим випадком, коли гра Assassin’s Creed, спочатку випущена для консолей і ПК, буде доступна на iOS і iPad. Уточнимо, йдеться про повноцінний порт ПК-версії гри. Це не якась мобільна спрощена адаптація, а та сама гра, що і на ПК/консолях. Те саме, що було останніми з Resident Evil.

За гру проситимуть 50 доларів, хоча буде можливість пограти перші 90 хвилин безкоштовно. Мобільний порт підтримуватиме кросплатформні збереження. Крім того, як і в разі інших ПК-ігор, що недавно вийшли на iOS, буде достатньо купити проект на одній платформі (iOS або iPadOS), і на іншій вона стане доступна безкоштовно.

Assassin’s Creed Mirage для iOS і iPadOS розробила компанія Ubisoft Sofia. Крім того, Ubisoft зазначила, що цей порт буде містити оптимізовані сенсорні контролери, а також підтримку зовнішніх контролерів. Це цілком логічно, тому що грати в подібні повноцінні ігри виключно на сенсорному екрані маленького смартфона – це збочення.

Please wait...
Теги: , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх