Це Samsung Galaxy Watch7 Ultra. Зображення показують новий дизайн

Серія Galaxy Watch від Samsung є одним із найпопулярніших годинників WearOS на ринку. Однак серія Galaxy Watch Classic має окрему базу шанувальників завдяки своєму елегантному дизайну та, що особливо помітно, безелю, що обертається. Тепер у Мережі з’явилися якісні рендери моделі Watch7 Ultra.

Galaxy Watch7 Ultra буде офіційно представлений на майбутній події Galaxy Unpacked. У Galaxy Watch7 Ultra є кілька цікавих змін у дизайні. Найпомітнішим є те, що він має більш квадратну форму корпусу при круглому екрані. Блискучий безель, що обертається, не дуже добре поєднується з матовою рамкою. Це цікавий дизайнерський вибір Samsung, який відходить від традиційного повністю круглого дизайну.

Цей вибір дизайну не такий виразний, як квадратний дизайн годинників Apple, але він надає Watch7 Ultra більш виразного вигляду. Незважаючи на цю зміну, годинник все ще має круглий дисплей. Сам дисплей має діаметр приблизно 1,5 дюйма, що точно так само, як у Galaxy Watch6 Classic. Загальні розміри Watch7 Ultra становлять приблизно 47 x 47,4 x 16,4 мм, що робить його трохи більшим за Watch6 Classic, який має розміри 46,5 x 46,5 x 10,9 мм. Це пов’язано з додатковою квадратною рамкою, яка додається навколо круглого дисплея. Обертовий безель, улюблена функція серії Galaxy Watch Classic, як і раніше присутня в Watch7 Ultra.

Ще однією зміною є додавання третьої круглої кнопки посередині на правій стороні годинника. Ця нова кнопка, розташована між двома традиційними, може запропонувати нові функції для Galaxy Watch, подібні до кнопки дії на Apple Watch Ultra. Повернувшись назад, ви побачите нове розташування датчиків — тепер вони представляють собою круглий масив із окремих кіл і квадратів, на відміну від безшовного кільця датчиків у Galaxy Watch6 Classic. Примітно, що в Galaxy Watch7 Ultra зберігся датчик температури, але він трохи зміщений вгору до центру.

Ремінці для годинника також плавніше інтегруються з корпусом годинника. Крім того, поряд із матрицею датчиків у верхній і нижній частині є два кнопкоподібні елементи. Вони можуть бути призначені для від’єднання ремінців годинника. Ще одна тонка, але важлива зміна дизайну — додавання більших решіток динаміків. Ці решітки розташовані ліворуч та помітно більші, ніж решітки на поточних моделях Galaxy Watch. Є також кілька крихітних «дірок» на корпусі Galaxy Watch7 Ultra, які є мікрофонами.

У попередніх звітах говорилося, що серія Galaxy Watch 7 матиме новий чіпсет, заряджатиметься на 50% швидше, ніж його попередник, і, нарешті, може забезпечити моніторинг рівня цукру в крові. Але останнє поки що дуже під сумнівом. Очікуйте, що Samsung представить серію Galaxy Watch 7 на заході Unpacked 10 липня в Парижі.

Please wait...
Теги: , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх