Цього року Apple Watch навчаться вимірювати тиск

В останньому випуску свого інформаційного бюлетеня Power On Марк Гурман з Bloomberg пише, що усі ознаки вказують на те, що цієї осені нові Apple Watch отримають прилад для перевірки артеріального тиску. Гурман зазначає, що ця функція не буде додана до попередніх моделей через оновлення програмного забезпечення, що може означати, що ця функція потребує нових датчиків. Як саме буде реалізована ця технологія в годиннику Apple, поки невідомо.

Нагадаю, що у Huawei вже є годинник Watch D, який вміє вимірювати тиск, і вiн для цього використовують спеціальну манжету. При цьому даний продукт у лінійці Huawei розміщений окремо — це окремий пристрій, націлений насамперед для тих, кому важливо вимірювати тиск у такому форматі. Apple Watch при всій своїй орієнтованості на здоров’я завжди залишаються універсальним годинником, так що Apple явно повинна попрацювати, щоб зберегти дизайн і зручність.

Можливо, для вимірювання тиску буде окремий аксесуар – такі ж манжети – але Apple це не властиво. Якщо ж все буде реалізовано у вигляді звичайного годинника зі звичайним ремінцем, і все працюватиме добре, це буде невелика революція на ринку. Звичайно, це не так круто, як неінвазивний глюкометр, який Apple нібито розробляє вже 10 років, але глюкометр потрібен переважно тільки діабетикам, а ось проблеми з тиском є у сотень мільйонів людей, і не всі про це знають.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: