Дуже тонка рамка, 173 г при величезному екрані та вигнутий дисплей. Таким буде Realme 10 Pro+

Якщо вам хочеться великий, але легкий смартфон, якщо вам важлива товщина рамки навколо екрана, то зачекайте на анонс Realme 10 Pro+.

Компанія опублікувала кілька рекамних постерів, тому ми чимало знаємо про смартфон, який представлять 17 листопада.

По-перше, у нього буде дуже тонка рамка навколо екрана. Нібито найтонша на ринку, а підборіддя взагалі складе всього 2,3 мм! Крім того, екран буде вигнутий, що є нехарактерним для відносно недорогого смартфона.

Крім того, при тому, що Realme 10 Pro+ отримає 120-герцевий екран AMOLED на 6,7 дюйма, тобто це буде лопата, важитиме він всього 173 г. І ні, батарейкою тут не жертвували, тому що вона буде на 5000 мАг . Здається, у Meizu були й легші смартфони в таких розмірах, але новинка Realme точно буде однією з найлегших, та й вона буде доступна у всьому світі. Згадуємо про рамку та вигнутий екран і отримуємо якусь унікальну пропозицію у цьому сегменті.

Що з іншого. В основі буде лежати Dimensity 1080, але за параметрами це та сама Dimensity 920. У будь-якому випадку дуже потужна SoC на 500-550 тисяч балів в AnTuTu 9. Ще приписують 108-мегапіксельну камеру, але підтвердження поки немає.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх