Google Pixel 6a отримав старі камери, екран на 60 Гц, але тут Tensor та класний дизайн

Компанія Google представила свій доступний флагман Pixel 6a. І це новий підхід компанії у проектуванні своїх умовно доступних смартфонів.

Як було раніше? Ви купуєте умовний Pixel 4a, отримуєте ті ж круті камери, як у Pixel 4, але простіше корпус, слабкіша платформа і так далі. А тепер навпаки. Ви отримуєте такий же класний дизайн, як у флагманів, ту ж саму платформу, ряд флагманських плюшок, але не камери.

Так, Pixel 6a, як і говорили всі чутки, отримав той же набір камер, що і Pixel 5, а до нього Pixel 4, а до нього Pixel 3. І всі Pixel a. Це старий добрий Sony IMX 363 на 12 Мп. Правда, все-таки є надія, що Pixel 6a зніматиме краще стареньких через софт і новий процесор. Та й загалом Google за ці роки вичавила зі старого датчика всі соки та ще пару склянок, так що він досі творить дива. Але все ж таки шкода, що тут немає нового 50-мегапіксельного датчика, як у старших моделей. Хоч би ширик підвезли, та й то дякую.

Але тут є SoC Tensor. Так, у бенчмарках це не флагманське рішення 2022 чи навіть 2021 року, але це дуже швидка та крута платформа. Також є 6 ГБ ОЗУ та 128 ГБ флеш-пам’яті. Інших модифікацій немає.

Може розчарувати й екран. З одного боку, тут 6,1 дюйма AMOLED Full HD+, тобто смартфон відносно компактний. З іншого, тут 60 Гц. За 450 доларів, саме стільки коштує Pixel 6a, це соромно. Ще є акум на 4410 мАг, зарядка всього на 18 Вт, є Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.2, звичайно, є захист від води (IP67), є стереодинаміки та USB-C 3.1. Розміри дорівнюють 152,2 х 71,8 х 8,9 мм при масі 178 г.

Купити смартфон можна буде наприкінці липня.

Please wait...
Теги: , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: