Intel вигадала з’єднувати два комп’ютери кабелем і брати за це гроші. Представлено програмний пакет Thunderbolt Share

Компанія Intel подумала і вирішила, що надворі якраз вдалий час, щоб люди з’єднували свої ПК кабелем. Так, просто прямо, як телефон з комп’ютером. Зустрічайте, Thunderbolt Share!

Thunderbolt Share – це не технологія. Це програма, яка дозволяє двом комп’ютерам взаємодіяти певним чином, коли ви з’єднуєте їх кабелем. Звісно ж, кабелем Thunderbolt.

Для чого це треба? Ні, не просто обмінюватись файлами. Рішення дозволяє користувачам різних ПК спільно використовувати екрани, клавіатури та миші, сховища та файли. Також користувачі зможуть використовувати монітори та концентратори з підтримкою Thunderbolt для зв’язку між двома різними ПК у рамках Thunderbolt Share. Загалом досить специфічні завдання, які більшості людей не особливо важливі та цікаві. Але, схоже, насправді можна підключитися просто щоб швидко перекинути файли. Все-таки TB – дуже швидкий інтерфейс.

Щоправда, є нюанс. ПЗ потрібно ліцензувати. Intel каже, що вже виявили бажання компанії MSI, Lenovo, Razer, Acer, Kensington, Belkin, Promise та Plugable. Думаю, будуть інші. Швидше за все, працювати це буде так: ви купуєте комп’ютер, а там уже встановлено програмне забезпечення Thunderbolt Share. Звичайно, якщо на цьому ПК є порт Thunderbolt.

До речі, чомусь підтримуються тільки Thunderbolt 4/5, хоча за швидкістю Thunderbolt 3 і 4 не відрізняються. Програма стане доступною вже завтра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Please wait...
Теги: , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: