iOS 18 отримає новий дизайн. Але ви його вже бачили

Відповідно до чуток, опублікованих цього тижня ізраїльським веб-сайтом The Verifier, iOS 18 і iPadOS 18 матимуть елементи дизайну, як у visionOS.

Наприклад, у звіті стверджується, що програма Apple TV на iPadOS 18 матиме ту саму напівпрозору панель навігації, яка була представлена у версії програми tvOS 17.2 минулого року. Дизайн цього меню нагадує visionOS, операційну систему, яка працює на новій гарнітурі Vision Pro від Apple, яка була запущена в США минулого тижня. Відповідно до звіту, Apple також планує переробити різноманітні інші системні меню та вбудовані програми в iOS 18, включаючи Safari.

iOS 18 деякі інсайдери називають найсерйознішим оновленням системи за всю її історію, так що новий дизайн буде доречним. Apple представить iOS 18 на щорічній конференції розробників WWDC у червні, і перша бета-версія повинна бути доступна незабаром після оголошення. Оновлення буде випущено для всіх користувачів у вересні разом із лінійкою iPhone 16. Щоб дізнатися більше про майбутнє оновлення програмного забезпечення, прочитайте наш огляд iOS 18.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх