iPhone 14 представлять через два тижні, причому не так, як останніми роками

Анонс нових iPhone вже зовсім близько. Як стало відомо, захід відбудеться 7 вересня, тобто рано. Якщо точніше, це найраннiша презентація нових смартфонів Apple з часів iPhone 7, які теж представили 7 вересня, тільки 2016 року.

Ще однією особливістю цьогорічного заходу стане його офлайн-формат. Так, Apple повернеться до трохи призабутого через пандемію формату і покаже новинки в Театрі Стіва Джобса.

До речі, днями один відомий інсайдер згадав серед новинок iPhone 14 mini і не згадав iPhone 14 Max (або Plus). З одного боку, джерело дуже надійне, з іншого, це більше схоже на помилку, тому що всі вже дуже давно кажуть, що нового mini не буде, і статистика продажів показує, що відмовитися від цієї моделі для Apple буде правильно.

Що стосується параметрів, зараз джерела схиляються до того, що тільки iPhone 14 Pro та 14 Pro Max отримають нову SoC A16 Bionic, а iPhone 14 та 14 Max (або Plus) збережуть поточну A15 Bionic, хіба що з незначними оптимізаціями. І її можуть перейменувати, щоб звичайний споживач, який не розбирається, ні про що не здогадався.

Please wait...
Теги: , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: