iPhone 16 Pro Max отримає гігантський екран майже на 7 дюймів

Ну що ж, схоже, наступного року на нас чекає дуже відчутна зміна в айфонах. Лінійка iPhone 16 вперше міститиме чотири моделі з різними розмірами екранів.

Згідно з кількома дуже надійними джерелами, iPhone 16 Pro і Pro Max виростуть щодо попередників. iPhone 16 Pro отримає екран на 6,3 дюйми, а iPhone 16 Pro Max буде оснащений дисплеєм на 6,9 дюйми!

Так, топова модель Apple стане просто гігантською. Рамка навколо екрана вже зараз дуже вузька, тому за рахунок неї Apple не компенсує збільшення розмірів. iPhone Pro Max і зараз величезний, а наступного року це буде лопата всіх лопат.

Чесно кажучи, не дуже розумію, чи це потрібно користувачам. Смартфони з екранами 6,7-6,8 дюйма вже дуже великі, а тут пристрій буде ще більшим. Але особисто для мене це плюс, тому що можна буде купити iPhone 16 Pro з нормальним для мене екраном. Все-таки 6,1 дюйма для мене замало, а ось 6,3-6,4 – якраз.

Молодші iPhone 16 та 16 Plus збережуть звичні розміри та не зміняться. Так, а ось вам відео з болванками всіх iPhone 15. Знайдіть 10 відмінностей від iPhone 14, як кажуть.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх