iPhone Pro Max перестане бути найдорожчим у Apple? Чутки говорять, що новою топовою моделлю стане iPhone 17 Slim

Пам’ятайте нещодавні чутки про те, що в лінійці iPhone 17 з’явиться модель Slim, яка замінить Plus. Так от, судячи з нових даних, все так і буде, але Slim замінить Plus лише умовно. Plus піде, Slim прийде, але не те саме місце.

Сайт The Infirmation каже, що модель Slim буде навіть вищою за Pro Max! Так, це буде новий флагман, нова модель. Вперше з часів лінійки iPhone 11 все сильно зміниться. До речі, дизайн нібито також.

Очікується, що iPhone 17 Slim буде не тільки найпреміальнішим, а й найдорожчим смартфоном, який колись створювала компанія. При цьому неясно, чи подешевшає Pro Max, щоб Slim не коштував від 1300-1400 доларів або Apple вирішить грати по максимуму. Slim також запропонує новий дизайн. Думаю, й інші моделі лінійки iPhone 17, але поки що є дані тільки про Slim. Повідомляється, що блок камер буде схожим на сучасні Pixel. Тобто датчики розмістяться горизонтально до ряду.

Модель Slim, до речі, може не називатися Slim. Думаю, і не буде, бо назва якась непреміальна. Можливо, це буде iPhone 17 Ultra, адже про Ultra ми чуємо вже кілька років.

Please wait...
Теги: , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: