iPhone SE 4 буде кращим за iPhone 14 і частково кращим за iPhone 15, але скільки ж він коштуватиме?

iPhone SE 4 очікується навесні, і прийшов час зібрати все, що про нього зараз відомо, оскільки з’явилися свіжі дані.

Отже, iPhone SE 4 буде набагато крутішим за минулі SE. Якщо раніше і зараз моделі SE завжди були помітно застарілими за багатьма позиціями, то нова модель, схоже, не буде застарілою взагалі ні в чому. Новий SE повинен вийти схожим на iPhone 15/16. Він отримає екран OLED на 6,1 дюйма з роздільною здатністю 2532 х 1170 пікселів, набір камер, як у iPhone 15, тільки ширіка не буде, SoC Apple A18, як в iPhone 16, і, мабуть, 8 ГБ RAM для Apple Intelligence.

Хіба що виріз під Face ID може бути старим у вигляді чубчика, але виходить, що iPhone SE 4 буде в усьому кращим за iPhone 14, але ж він залишився в продажу. За процесором і RAM новинка буде кращою за iPhone 15, і лише відсутність ширіка виділятиме новинку в гірший бік.

І тут виникає питання ціни. iPhone SE 4 при таких параметрах просто не може коштувати 430 доларів, як SE 3. А ще у нас є iPhone 14 з ціною від 600 баксів, і новий SE буде кращим в усьому, крім ширіка. І навіть iPhone 15 гірший за пам’яттю, платформою і відсутністю підтримки Apple Intelligence.

То скільки ж має коштувати iPhone SE 4? Аналітики сходяться до того, що він буде дорожчим, але поки неясно, наскільки. Поки що таких даних немає, але мені здається, що після анонсу новинки Apple прибере з продажу iPhone 14, бо він в усьому гірший. Тобто в теорії новий SE 4 може подорожчати відразу стрибком до 600 баксів, замінивши iPhone 14, і тоді просто не залишиться хоча б більш менш доступних смартфонів Apple, якщо не брати вже помітно старіші моделі.

До речі, новий SE 4 ще має першим в Apple отримати модем 5G власної розробки компанії. Причому останні дані говорять про те, що цей чип буде містити одночасно і модем, і адаптери Wi-Fi, Bluetooth, GPS.

Please wait...
Теги: , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх