iPhone SE4 отримає виріз Dynamic Island та абсолютно новий дизайн

Apple працює над своїм бюджетним телефоном iPhone SE4, який, як планується, зазнає значного редизайну порівняно з SE3. Випуск пристрою кілька разів відкладався, і ми не впевнені, коли він побачить світ. Однак подробиці, пов’язані з пристроєм, час від часу спливають на поверхню, виявляючи зміни в дизайні та форм-факторі. Зараз уривчасті чутки стверджують, що iPhone SE 4 відмовиться від чубчику, про яку говорили чутки, і замість цього матиме на дисплеї вирiз Dynamic Island, подібно до моделей iPhone 15.

Минулого року повідомлялося, що Apple iPhone SE 4 зазнає серйозного редизайну, оскільки планується, що він матиме дизайн, схожий на iPhone 14. Незважаючи на деякі ключові відмінності, SE 4 і надалі залишатиметься найдешевшим iPhone компанії порівняно з останніми моделями. Однак суть представлення лінійки SE полягає в тому, щоб запропонувати бюджетний варіант iPhone.

Оскільки, за чутками, iPhone SE 4 мав дизайн, схожий на iPhone 14, було досить зрозуміло, що на пристрої буде чубчик. Повідомляється, що чубчик був частиною масштабної схеми Apple з переробки свого бюджетного iPhone. Очікувалося, що компанія відмовиться від Touch ID у кнопці Home разом із гігантським чолом і підборіддям на пристрої. Наступне покоління iPhone SE матиме повноекранний дизайн і один датчик камери на задній панелі.

Інформатор стверджує, що виступ камери iPhone SE 4 буде нагадувати виступ, який Apple запланувала для iPhone 16. Нещодавно повідомлялося, що iPhone 16 матиме вертикально розташовані об’єктиви камери, розташовані на більш тонкому виступі, ніж у поточних моделях. Однак на плато камери буде розташований сам датчик поряд з мікрофоном і спалахом. На iPhone 16 видно, що спалах розташований за межами виступу камери. Однак загальний дизайн буде схожий на iPhone 14 з плоскими боками та портом USB-C.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: