Logitech G309 — бездротова мишка, яку можна взагалі ніколи не заряджати

Logitech G309 – мишка з нескінченною автономністю. Приблизно так про новинку пишуть різноманітні ЗМІ. Так, це бездротова миша, і ні, вона не порушує законів фізики.

Отже, новинка справді може працювати у бездротовому режимі без заміни елементів живлення чи якоїсь цілеспрямованої підзарядки умовно нескінченно. Вона, звичайно, колись зламається, але зараз ми не про це.

Секрет тут максимально простий – енергія від килимка. У самій мишці є так званий суперконденсатор, що замінює батарейку. Технологія в загальних рисах Logitech називається Powerplay. Мало того, що вона не нова в цілому – я пам’ятаю такі комплекти килимок-мишка ще з кінця 2000-х – так це ще й далеко не перша миша Powerplay у Logitech. Але G309 все ж таки відрізняється. По-перше, вона коштує 80 доларів, що небагато для таких моделей. По-друге, це перша миша Powerplay з Bluetooth, по-третє, до неї можна засунути батарейки. Навіщо? Якщо ви захочете взяти її з собою і користуватися без килимка. Маса без батарей становить всього 68 грам, а з двома AA – 86 грам.

До речі, при роботі від батарей Logitech говорить про 300 годин роботи при підключенні за допомогою бездротового адаптера Lightspeed і 600 годин через Bluetooth. Килимок Powerplay, до речі, коштує 120 доларів, тож далеко не всі захочуть собі такий комплект за 200 доларів.

Що стосується іншого, тут сенсор Hero 25K на 25600 dpi, гібридні оптомеханічні перемикачі, дворежимне колесо прокручування з вільним обертанням і кілька додаткових кнопок.

Please wait...
Теги: , , , , , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Игорь Феклистов
Игорь Феклистов
2 месяцев назад

Індукційній технології 100 років в обід. Девайси з індукційним ковриком існували ще ледь не в нульових. Проблема лише в тому, що працювати з іншою поверхнею девайс не може. Й дроти, що йдуть до килимка, роблять усю концепцію лише дуже умовно бездротовою

Please wait...
Наверх