Motorola знову здійснила революцію. Складаний Razr коштує всього 560 доларів

Компанія Motorola днями представила два нові складні смартфони Razr у форм-факторі розкладачок. Їхні продажі навряд чи будуть величезними, але вони дуже важливі для ринку.

Вся справа у цінах. Але про них все ж таки пізніше.

Отже, почнемо з флагманської моделі. Вона називається Moto Razr 40 Ultra у Китаї, а на глобальному ринку називається Razr Plus. І вже тут починається важливе. У Європі за новинку проситимуть 1200 євро, що нормально для класу. У США вже лише 1000 доларів. А ось у Китаї смартфон коштує лише 800 доларів! Це набагато дешевше за будь-якого конкурента, при цьому перед нами в цілому повноцінний флагман.

Серцем тут служить Snapadragon 8 Plus Gen 1, є 8 або 12 ГБ ОЗУ та 256 або 512 ГБ флеш-пам’яті. Головний екран аж на 165 Гц при діагоналі 6,9 дюйма, а зовнішній тут великий, як для розкладачок, на 3,6 дюйма зі 144 Гц і роздільною здатністю 1066 х 1056 пікселів. Крім того, тут цікаво вписані дві камери та спалах, що виглядає незвичайно та свіжо.

Основна камера подвійна: на 64 та 13 Мп. Фронталка на 32 Мп. Акум досить скромний, на 3800 мАг і з 33-ватною зарядкою. Смартфон бере дизайном, гігантським зовнішнім екраном та ціною як мінімум у Китаї.

Молодша модель називається у Китаї Moto Razr 40, а в Європі просто Razr. У США вона чомусь не вийде. І ось це вже справжня революція, бо в Китаї ціна стартує лише з 560 доларів! Це майже вдвічі дешевше, ніж Flip4, та й будь-який інший подібний смартфон. Навіть китайські компанії роблять такі апарати набагато дорожчими. Нічого та близько з такою ціною на ринку не існує. У Європі ціна поки що невідома, але говорять про 700-800 євро. Вже далеко не так класно, але все ще дешевше за конкурентів.

Але тут все-таки і параметри трохи простіші. Зовнішній екран невеликий, в основі лежить Snapdragon 7 Gen 1, але набір камер той самий, підсистема пам’яті та сама, а акумулятор навіть більше, ніж у старшої моделі, на 4200 мАч з 30-ватною зарядкою. Основний дисплей, до речі, такий самий, але не на 165 Гц, а на 144 Гц.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: