На 50% смартфон заряджається за 2 хвилини, а на повну зарядку йде менше 8 хвилин. Це Infinix All-Round FastCharge

Компанія Infinix нещодавно представила зарядку для смартфонів All-Round FastCharge потужністю 260 Вт. Причому не просто показала, а пообіцяла випустити смартфон із такою зарядкою вже цього року. Мабуть, обіцянку компанія виконає, бо вже надіслала журналістам експериментальний зразок.

Він створений на основі моделі Zero Ultra, яка сама собою підтримує зарядку на 180 Вт. Тільки тут потужність збільшили до 260 Вт, а ємність акумулятора зменшили до 4400 мАг.

Сама Infinix обіцяє, що смартфон зарядиться до 100% за 8 хвилин. Неясно, як буде у серійної моделі, але прототип виявився навіть кращим за обіцянки! Фахівці GSM Arena зафіксували 100-відсоткову зарядку на позначці 6 хвилин та 27 секунд! Щоправда, Android відрапортував про повний заряд лише на 7 хвилинах і 51 секунді, але це все одно краще за обіцяні 8 хвилин. На зарядку до 25% потрібна лише 1 хвилина! Одна хвилина!! До 50% апарат зарядився за дві хвилини із невеликим. Сучасні зарядки на 150 і більше ват, звісно, вражають, але 2 хвилини для зарядки на 50% – це щось.

Але це не все. Компанія має і бездротову зарядку з такою ж технологією. Потужність там 110 Вт і на повну зарядку йде близько 17 хвилин.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх