Не купуйте нові чохли Apple FineWoven, вони жахливі

Не купуйте нові чохли Apple FineWoven. Поки в мережі публікуються нові огляди нових iPhone, варто звернути увагу і на відгуки і огляди нових чохлів FineWoven. Тому що, судячи з цих оглядів, чохли вийшли жахливими.

Журналісти The Verge прямо називають їх дуже поганими та категорично жахливими.

Хлопці, те, що ви чули й досі, правда. Нові чохли та аксесуари для iPhone FineWoven від Apple погані. Дуже погані. Я ламав над ними голову останній тиждень, розглядаючи їх з різних боків. Через сім днів я все ще не можу в них розібратися, і у мене немає іншого вибору, крім як сказати це вголос: FineWoven дуже поганий.

Журналісти зазначають, що чохли максимально просто і швидко псуються. Один із гаманців FineWoven мав невелику потертість вже з коробки. А якщо просто провести за таким матеріалом нігтем, слід залишиться назавжди. Якщо Apple так і задумала, то, судячи з усього, користувачам поки що це не сподобалося, а якщо так не було, то неясно, як все це пішло у виробництво.

Крім того, чохол під мікроскопом досліджували фахівці iFixit. Завдяки цьому ми можемо подивитися, як виглядають волокна матеріалу при 52-кратному та 490-кратному збільшенні.

Товщина волокон складає всього близько 6 мікрон, що на порядок менше за товщину людського волосся. Волокна пов’язані в нитки завтовшки близько 150 мікрон. У Apple кажуть, що FineWoven – це мікросаржа. Саржа це тип плетіння, що створює красивий діагональний візерунок. Автори, як вони самі кажуть, гасали по офісу, крадучи верхній одяг у членів команди, і поміщали всю тканину, яку могли знайти, під мікроскоп у пошуках чогось схожого на FineWoven. У результаті виявилося, що у куртки Arc’teryx Atom LT та куртки Patagonia TechFace матеріали мають схожу структуру.

На численних відео ми бачили, як легко з’являються сліди на чохлах FineWoven. Дослідження під мікроскопом показує, що насправді при впливі тим самим нігтем, чого достатньо для того, щоб залишити слід, який не стирається, насправді волокна матеріалу не пошкоджуються, але через дуже малу товщину цих самих волокон навіть такий вплив псує малюнок, що і сприймається, як слід.

Вплив різних речовин також може зіпсувати матеріал візуально. Любителі кави мають бути спокійними: напій висихає і не залишає слідів. А от масло чи соус відтерти вже не вийде.

Автори також розрізали чохол та виміряли товщину тканини. Вона складає 0,17 мм.

Please wait...
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Жирна Панда
Жирна Панда
11 месяцев назад

Ви якось синхронізуйтесь в показах. Ляпота у відео розказує, який чохол класний, а тут вже виявляється, що жахливий

Please wait...
Наверх