Nintendo Switch 2 не вийде цього року

Схоже, Nintendo не випустить цього року ігрову приставку Switch 2. За новими даними, Nintendo проінформувала деяких розробників ігор про те, що запуск нової консолі переноситься з кінця поточного року на початок наступного.

Про це стверджує бразильський журналіст Педро Енріке Лутті Ліппе, який стверджує, що отримав інформацію з п’яти різних джерел. Згідно з джерелами, вони також працюють над іграми, орієнтованими на 1 квартал 2025 року, які будуть випущені разом із самою консоллю. Eurogamer повідомляє, що цього тижня чув «подібні шепотки» від галузевих джерел, хоча не зміг конкретно їх обґрунтувати.

Два джерела розробників, з якими ресурс VGC поспілкувалася в п’ятницю, повідомили, що вони працюють над іграми Switch 2, які планується випустити на початку наступного року, але не змогли підтвердити, чи означає це пізніший, ніж очікувалося, запуск самої консолі. Незважаючи на те, що компанія ще не прокоментувала публічно, багато хто очікував, що наступник Nintendo Switch буде запущений цього року.

За таких умов поточна приставка Switch все ж таки може обійти PlayStation 2 і Nintendo DS і стати найпопулярнішою ігровою консоллю за всю історію. Нагадаю, на даний момент продажі Switch становлять 139 млн одиниць. За поточний фінансовий рік Nintendo планує продати 15,5 млн. Якщо за поточний квартал буде продано 6-7 млн приставок, а наступного фінансового року Nintendo зможе реалізувати ще хоча б 11 млн, то Switch очолить рейтинг і продажі поточного року показують, що це цілком можливо.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: