Nothing представила модульний смартфон CMF Phone 1

Схоже, представлений незвичайний, красивий (на смак і колір, звичайно) дизайнерський смартфон за мало грошей. Зустрічайте CMF Phone 1.

CMF – це суббренд компанії Nothing, який теж орієнтується насамперед на дизайн, але при цьому дизайн задешево. Ну, ви самі бачите, що в них вийшло.

Дизайну тут багато, і навіть у дрібницях. По-перше, кольори. Чорний не вважаємо, а от помаранчевий та фісташковий – бомба. По-друге, виділений блок камер. А ще болти, які тут навмисне випнуті, і вони відкручуються! І пластикова шайба справа знизу для кріплення аксесуарів.

Болти дозволяють зняти кришку. Кришку будь-якого з представлених кольорів можна придбати окремо. З аксесуарів є підставка, ремінець і щось на зразок кардхолдера. Він тут виконаний вкрай кумедно. У телефону немає бездротової зарядки, тобто немає магнітів у корпусі. Ви вкручує пластикову пластинку з магнітом усередині, і вже до неї кріпите пластиковий кардхолдер. Мабуть, можна кріпити і решту, що є на ринку з магнітами.

Так, все це пластикове і за першими оглядами не дає відчуття преміальності, але ціна тут взагалі смішна. Про неї трохи згодом.

Давайте про залізо. Тут Dimensity 7300. Середньо, але 4 нм і дуже енергоефективно. Існує 8 ГБ ОЗУ і 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті. Також основна камера на 50 Мп, але без OIS і на не найбільшому датчику. А ще 120-герцевий екран AMOLED на 6,7 дюйми з Full HD+ і яскравістю до 2000 нiт, батарея на 5000 мАч з 33-ватною зарядкою. При цьому немає NFC, що, напевно, найбільший недолік телефону, і це дивна економія. Власне, я думав купити собі на спробувати, але без NFC сенсу не бачу.

Та й ціни. Для США це від 200 доларів, для Європи – від 210 євро. При цьому в Чехії прямо зараз ціна молодшої версії всього 173 євро. Для такого незвичайного продукту за таких параметрів це просто подарунок.

Please wait...
Теги: , , , , , ,
0
5 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Игорь Феклистов
Игорь Феклистов
2 месяцев назад

Й ніхто, від слова зовсім ніхто, не подумав, що це – смартфон для школярів. Котрим зі зрозумілих причин нафіг не впав NFC. Оскільки левова їх частка користуються у цивілізованих країнах prepaid картками, що позбавлені Paypass no деяких інших інструментів.

Please wait...
Adar
Adar
2 месяцев назад

так здається, що цей апарат стане прохідним. сама ідея прикольна, але чогось не вистачає

Please wait...
Олег
Олег
2 месяцев назад

Теж хотів замовити і спробувати. Великий гарний екран, хороша автономність і дуже цікавий дизайн. Але без НФС він непотрібний. Може вони вирішили що кардхолдер вирішує питання нфс?)

Please wait...
Наверх