Ноутбуки на Snapdragon X Elite нікому не потрібні? Ціни впали на 25% через півтора місяці після запуску

Ну що ж, не минуло й двох місяців, а ціни на ноутбуки зі Snapdragon X Elite почали падати. Як мінімум у США одразу кілька великих ретейлерів знизили ціни на низку моделей, причому на деякі одразу на 300 доларів, а це 25% від ціни!

Наприклад, HP OmniBook X тепер продають по 900 доларів проти 1200 доларів. Погодьтеся, вже зовсім інша пропозиція.

Звичайно, ноутбуки на Snapdragon X Elite в цілому поки підійдуть далеко не всім, але середньостатистичного користувача такого ПК більш ніж достатньо. Вони цілком швидкі і при цьому дуже автономні. Тобто, якщо потрібен тонкий та легкий ноутбук саме з Windows і з упором в автономність, то за 900 доларів це дуже гарна пропозиція. Qualcomm при цьому заявила, що наступного року ми побачимо ноутбуки на Snapdragon X вже 700 доларів. Щоправда, неясно, чи завдяки зниженню цін, чи вийде якась повільніша платформа.

Що стосується зниження цін загалом, мабуть, продажі вже на самому старті виявилися далекі від добрих. Ну а для покупців це лише плюс.

Please wait...
Теги: , , , , , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Игорь Феклистов
Игорь Феклистов
1 месяц назад

Літо – традиційний мертвий сезон для ретейлу для ринків країн 1-го світу. Тому висмоктувати з пальця тези щодо потрібності й обсягів продажу – мʼяко кажучи передчасно. Матеріал лише заради матеріалу. Від Кукішева очікуєш більш ґрунтовного підходу

Please wait...
Наверх