Нова порція світових компаній, що пішли з Росії

NETSCOUT – компанія, яка займається кібербеспекою, припиняє співпрацю с російськими компаніями. Дотримуючись санкцій проти РФ, вони повністю привинили діяльність в Росії, тож, ддосити буде простіше :)

Про це іх такрд просив Михайло Федоров

На вихідних припинили свою діяльність Visa та Mastercard. Ті картки, що вже видані рос.банками продовжать працювати, а от за кордоном розрахуватись ними неможливо.

Та поки там думають, як тепер сплачувати сервіси, по типу Netflix, сам Netflix просить потримати пиво та йде з Росії. Спочатку вони припинили мовлення пропагандистських каналів з РФ, а теперь повністю йдуть. Офіційного повідомлення ще не було, але західні ЗМІ кажуть, що це повинно відбутись завтра.

Компанія Microsoft також припиняє діяльність на териротії РФ, про що кажеться у оф.повідомлені у блозі компанії. Microsoft припинила всі продажі продуктів та сервісів в Росії.

Samsung також припинили діяльність на території ворога. В Росії більше неможливо придбати нові пристрої, включно з побутовою технікою, від Samsung. Також компанія не буде постачати і чіпи. Про це йдеться в матеріалі на Bloomberg.

Окрім того, Samsung Ukraine написали, що компанія виділить допомогу у розмірі 6 млн долларів США, зокрема 1 млн. на споживчу електроніку.

Йдмео далі. PayPal також припинили діяльність, про що також доповів Михайло Федоров, Віце-прем’єр-міністр і Міністр цифрової трансформації України:

Не памʼятаю, чи писав вже, але Apple теж підтримала санкції і повністю припинила діяльність на території Росії. І продаж, і розповсюдження сервісів, і навить сервіс продукції. Федоров також приклав до цього руку і написав офіційного листа Тіму Куку. І не дарма, як бачимо!

Ви знаєте, кожну годину щось змінюється, в Росії припинили діяльність також. Intel, AMD, Nvidia, Adobe, LEGO, IKEA, Oracle, DHL, UPS, FedEx та багато інших компаній. І це дуже добре, адже весь цивілізований світ обʼєднався навколо України. Разом переможемо!

Підтримати команду Кеддр можна на Patreon

Please wait...
Теги: , , , , , , , , , , , , , , ,
0
8 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Django
Django
2 лет назад

Кеддр бiз сендерменбiз!! Казакстаннан салем! Украинша тусiнбеймiз бiрак сендерге тек саттiлiк тiлеймiз. Героям Слава!

Please wait...
Юра
Юра
2 лет назад

О, коментатори збігаються -)

Please wait...
Вентилятор
Вентилятор
2 лет назад

Приостановили и ушли – вещи разные. Лишь бы громкие заголовки на хайпе делать. Кому вы это постите? Своих проблем мало или потешить себя, мол вот как им “плохо”, хоть тут можно порадоваться, кляти москали…

Please wait...
Антон
Антон
2 лет назад

Про Samsung то фейк, ребят пожалуйста, хватит хейтить русский народ. На большенство ограничений вообще пофиг, мы прекрасно понимаем почему не работают службы доставки, они и у вас не работают к слову. Софтовые вопросы мы все знаем как решаются. Вот с остальными конечно не приятно, но будем подстраиваться, Интел, Лего… Будем покупать у Китая. Человек – живучий! Подстроимся, перестроимся, в тильт уходят только слабые.

Please wait...
Олексій Драга
Олексій Драга
2 лет назад

Скоро лишуться лише ріжки да ніжки

Please wait...
Георгий
Георгий
2 лет назад

При условиях и инфраструктуре, как много компаний останется в Украине?

Please wait...
воїн світла
воїн світла
2 лет назад

у нас країни за тиждень не буде, а ми всі про Росію

Please wait...
Сергей
Сергей
2 лет назад

Ето не санкции, не переживайте так россияне!!!! Просто финансовая операция и не более….

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: