Ось це — новий колір для iPhone 16 Pro, і вам він може не сподобатися

Як завжди, у лінійці iPhone 16 будуть нові кольори. Для старших моделей Pro це буде один новий колір, який замінить синій. І тепер у нас є фото, яке демонструє цей колір.

Так, це якийсь дивний коричневий. Нещодавно були чутки, що Apple поверне Rose Gold часів iPhone 8, але новий колір золотим можна назвати з натяжкою. Швидше, бронзовий, та й то умовно.

Щоправда, враховуйте, що з освітленням на фото явно не все добре, тому в нормальних умовах колір може бути дещо іншим. Особисто мені поки що не дуже подобається, але це лише мій смак.

Колись були чутки, що iPhone 15 Pro вийде у гарному бордовому кольорі, але цього не сталося. Очевидно, і в новій лінійці ми такого кольору не отримаємо, а шкода. Якщо що, фотку злив інсайдер, який рік тому аналогічним чином злив фото квітів iPhone 15 Pro, і все збіглося.

Нагадаю, цього року iPhone зміняться помітніше, ніж зазвичай. Молодші моделі отримають оновлений дизайн блоку камер, а старші не зміняться зовні, але зростуть у розмірах: iPhone 16 Pro отримає дисплей на 6,3 дюйми, а iPhone 16 Pro Max – аж на 6,9 дюйми. Крім того, iPhone 16 Pro отримає тетрапризму в телевіку, як у iPhone 15 Pro Max. У результаті для мене це стане ідеальна модель за розмірами та параметрами, тож, мабуть, з неї я і почну свій iPhone-шлях.

 

Please wait...
Теги: , , , , , ,
0
4 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Adar
Adar
24 дней назад

Блін, ну краній з правого боку реально засмучує) Спочатку думаєш, шо може то колір кави з молоком, але нє))))

Please wait...
Adar
Adar
22 дней назад

Думаю, що червоний буде окремим трохи пізніше. А взагалі по кольорам, то якась геть стрьомна лінійка виходить. Як на мене, то кольори 12 про – найкращі

Please wait...
Ляпота
Ляпота
27 дней назад

Колір дитячої несподіванки )

Please wait...
Наверх