Ось так виглядає унікальна камера Huawei Pura70 Ultra усередині. Смартфон уже розібрали

Смартфон Huawei Pura70 Ultra тільки що з’явився в продажі, а вже в мережі з’явилося відео з його розборкою. Це особливо цікаво через висувну камеру для основної камери, яка є в цьому флагманському смартфоні Huawei. На відео чудово видно, як це працює.

Через цей механізм основна камера займає значно більше місця всередині. Частково це пов’язано з 1-дюймовим датчиком. Ще цікаво, що механізм, відповідальний за висування об’єктиву, розміщено не лише в корпусі камери, а й на кришці з внутрішньої сторони. Це дійсно дуже нестандартно.

Також варто відзначити велику парову камеру, яка помітно легше, ніж та, що використовують деякі конкуренти. Різниця у вазі складає всього кілька грамів, тому це не сильно впливає на загальну масу пристрою, який виявився досить важким.

Автори також перевірили екран, який при повному заливанні білим кольором видає яскравість до 1242 кд/м². Непогано, але далеко не рекорд. Також перевірили продуктивність в іграх, порівнявши її з Mate 60 Pro+. Тут можна бачити, що, якщо гра не впирається в якісь 60 к/с, то новий смартфон набагато швидше за старий. Ймовірно, за рахунок потужнішого GPU. Це дуже непогано з огляду на особливості SoC Kirin 9010.

 

Please wait...
Теги: , , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: