Ось вам усі параметри всіх моделей Samsung Galaxy S24 та заодно офіційні зображення

Windows Report вдалося отримати ексклюзивні фотографії та характеристики Galaxy S24 Ultra, який поставлятиметься разом із ще двома моделями – S24 та S24 Plus. Очікується, що фактична презентація сімейства S24 на Galaxy Unpacked відбудеться 17 січня наступного року.

Показники в мережу потрапляли вже не раз, але нові дані дають дещо нове. Наприклад, раніше вважалося, що Galaxy S24 Ultra буде на всіх ринках доступний тільки зі Snapdragon 8 Gen 3, а S24 і S24 Plus на ряді ринків будуть з цією ж платформою, а на інших – з Exynos 2400. Тут ми бачимо, що джерело говорить про Exynos 2400 лише щодо молодшого S24. Втім, не факт, що джерело тут має рацію.

Також ми бачимо чотири кольори: сірий титановий, титановий фіолетовий, титановий жовтий і титановий чорний. Останній, щоправда, взагалі не чорний з вигляду навіть близько, але назва є назва. Ймовірно, титановий сірий – це буде нефарбований титан, як у нових iPhone.

Також зображення підтверджують, що S24 Ultra отримає плоский екран. На ньому закінчиться ціла епоха флагманів Samsung з вигнутими дисплеями, деякі інші виробники також відмовляються від такого елемента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: