Ось як Samsung змогла всіх перемогти. Секрет шикарних антивідблискових властивостей екрана Galaxy S24 Ultra розкритий

Не можна заперечувати, що Galaxy S24 Ultra є одним із найпреміальніших пристроїв на ринку. Смартфон, крім іншого, виділяється екраном, покриття якого має прекрасні антивідблисковi властивості. І тепер компанія нарешті розповіла, як їй вдалося цього досягти.

Секрет у захисному склі Gorilla Glass Armor, яке є лише у S24 Ultra. Сама Samsung пише, що при виробництві нового скла використовується надзвичайно точний процес нашарування для досягнення чудових антивідблискових властивостей. Ці шари наносяться на поверхню скла з нанорозмірною точністю. Результатом є єдиний у своєму роді матеріал для дисплея, який значно знижує відблиски (до 75%), покращуючи читаність дисплея, зводячи до мінімуму відображення на екрані практично в будь-якому середовищі. Скло також включає міцний шар, який краще захищає від мікро подряпин, які можуть виникнути при щоденному використанні, а також від мікро подряпин, які накопичуються з плином часу. За даними лабораторних випробувань Corning, Gorilla Armor більш ніж у чотири рази стійкіше до подряпин, ніж конкуруюче алюмосилікатне захисне скло. Щоб зробити це можливим, використовується система вакуумного осадження у надчистому середовищі — та сама технологія, яка використовується у виробництві напівпровідників.

Samsung вже давно співпрацює із Corning. Були часи, коли нові моделі сімейства Galaxy Note першими одержували нові покоління Gorilla Glass. Тепер ми маємо ту ж ситуацію з Armor, причому поки неясно, коли це скло з’явиться на інших смартфонах.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: