Pixel 7a майже повністю розсекречений, і це крутий смартфон

Смартфон Google Pixel 7a представлять вже за кілька днів на Google I/O. Але про смартфон майже все відомо вже зараз завдяки витокам.

Pixel 7a справді буде таким, яким його описували чутки ще кілька місяців тому, і це круто. Наприклад, екран збереже свої розміри (6,1 дюйма), але при цьому підтримуватиме 90 Гц! Очікувано смартфон отримає SoC Tensor G2, і нехай вона не може зрівнятися навіть зі Snapdragon 8 Gen 1 за своєю потужністю, але це все одно швидка та сучасна платформа. Тим паче для Pixel 7a.

Також смартфон справді отримає бездротову зарядку, що для цього сегмента дуже круто. А ще у нього буде абсолютно нова для всіх Pixel основна камера на 64 Мп. Старий 12-мегапіксельний датчик Sony компанія, мабуть, вичавила насухо.

З решти відомо про 13-мегапіксельний ширiк і таку ж фронталку. Кольорiв очікується чотири: білий, сірий, блакитний та кораловий. Щодо ціни, раніше були чутки, що коштуватиме 450 доларів. Крім того, сьогодні з’явилася думка одного інсайдера, що Pixel 7a може стати останнім у лінійці Pixel a, тому що нібито ці моделі постійно покращуються та дорожчають, а там вже надто близько до молодших флагманських Pixel. Але ніхто не змушує Google робити Pixel 8a ще дорожче, так що поки це лише думка.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх