PlayStation VR2 працюватиме з ПК – Sony пообіцяла!

Гарнітура PlayStation VR2 розроблена для роботи виключно з PS5, але зараз компанія тестує підтримку ПК. Хоча оригінальна гарнітура PS VR отримала неофіційну підтримку для ПК, Sony тепер каже, що працює над тим, щоб дозволити власникам PS VR 2 підключати гарнітуру до ПК. Офіційно!

«Ми раді повідомити, що наразі ми тестуємо можливість для гравців PS VR2 отримати доступ до додаткових ігор на ПК, щоб запропонувати ще більше різноманітності ігор на додаток до ігор PS VR2, доступних через PS5. Ми сподіваємося, що ця підтримка стане доступною у 2024 році, тож слідкуйте за оновленнями».

Ймовірно, це наслідок тієї ж стратегії розширення охоплення інших платформ заради підвищення заробітку. Нагадаю, що новий глава PlayStation нещодавно заявив, що ексклюзиви Sony виходитимуть на ПК ще активніше. Важко сказати, наскільки PS VR 2 потрібен гравцям на ПК, у яких немає PS5, але ті, у кого шолом вже є, зможуть істотно розширити свою колекцію ігор у віртуальній реальності, і ось це вже круто. Крім іншого, це може спонукати власників PS5 активніше купувати гарнітуру, тому що вони знатимуть, що зможуть пограти дуже багато ігор. Щоправда, для цього потрібний і вельми продуктивний ПК.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: