Покупці Apple Watch не хочуть дешевку? Більшість купує або базові моделі, або Ultra, але не доступні Watch SE

Розумний годинник Apple Watch є далеко не дешевим продуктом. Тим часом статистика показує, що найбільш доступні моделі вибирає меншість.

За даними аналітиків CIRP, Watch SE за підсумками минулого кварталу купило лише 12% користувачів. Меньше лише у версій Nike (5%), але я не знаю, навіщо взагалі ці версії виділили в окрему категорію.

Так, якщо ви подивіться на діаграму, ви побачите, що у Watch Ultra першого та другого покоління показник нижче – 9% та 11% відповідно. Ось тільки немає сенсу ділити ці моделі на дві окремі категорії, оскільки це фактично один і той самий пристрій як у технічному, так і, що важливіше зараз, у ціновому плані. Тож моделі Ultra займають 20%. Ну, а базові Watch тут без конкуренції. Series 8 – 19%, актуальні Series 9 – 43%. Тобто більше половини, якщо ці два покоління скласти.

Це говорить про те, що з якихось причин користувачі не хочуть купувати доступніші Watch SE, хоча за основними функціями вони приблизно такі самі, як і базові моделі. Дорогі Ultra, і ті вибирають майже вдвічі частіше, ніж SE. І це дуже добре для Apple, яка і у випадку з iPhone за останні роки привчила користувачів активніше купувати дорожчі моделі.

До речі, Watch SE нового покоління, за чутками, будуть у пластиковому корпусі для зниження ціни. Ось тоді статистика може трохи змінитись, але не думаю, що якось кардинально.

Please wait...
Теги: , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх