Представлені недорогі флагмани Xiaomi 13 та Xiaomi 13 Pro з новим дизайном та класними камерами.

Компанія Xiaomi представила свої нові флагмани: Xiaomi 13 та 13 Pro. Пізніше має бути ще й Xiaomi 13 Ultra, причому нібито і для глобального ринку, але коли він вийде, незрозуміло.

Отже, якими ж вийшли новинки? Насправді, як мінімум, на папері набагато цікавіше, ніж торішні апарати, хоча дизайн мені особисто не подобається.

Почнемо з молодшої моделі. Xiaomi 13 стартує в Китаї лише за 575 доларів, що для повноцінного флагмана дуже дешево. У Європі, звичайно, ціни будуть зовсім інші, особливо зараз.

Апарат заснований на SoC Snapdragon 8 Gen 2, за охолодження якої відповідає величезна камера випаровування. Xiaomi акцентує увагу на тому, що її новинки не будуть перегріватись і тротлити. Оперативної пам’яті тут 8 чи 12 ГБ, a флеш-пам’яті є 128, 256 чи 512 ГБ. Причому це LPDDR5X та UFS 4.0 відповідно.

Екран смартфона плоский і відносно невеликий за сучасними мірками. Це панель AMOLED (Samsung E6) діагоналлю 6,36 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ та частотою 120 Гц. Яскравість досягає 1200 ніт, а в піку аж 1900 ніт. Місткість акумулятора становить 4500 мА•год, є провідна зарядка на 67 Вт, бездротова на 50 Вт та бездротова реверсивна на 10 Вт. Товщина дорівнює лише 8 мм при масі 189 г. Є захист від води IP68.

Камери – потенційно сильна сторона обох новинок. У Xiaomi 13 головним датчиком виступає Sony IMX800 на 54 Мп. Це оптичний формат 1/1,49 дюйма, тобто датчик немалий, хоч і не дуже великий. Крім того, є ширик на 12 Мп та повноцінний телевік на 10 Мп з наближенням у 3,2 рази. Тобто набір камер повноцінний, основний датчик великий. Має бути дуже непогано.

Xiaomi 13 Pro. Це вже як би повноцінний флагман-флагман, хоч і молодша модель цілком нормальна. Але тут вже, наприклад, вигнутий екран на 6,73 дюйми з LTPO до 120 Гц і роздільною здатністю 3200 х 1400 пікселів. Платформа та сама, варіанти обсягу пам’яті також. Акумулятор тут на 4820 мА год вже зі 120-ватною зарядкою. Інші типи зарядок як і у молодшої моделі.

Та й камери. Тут також три датчики, всі по 50 Мп. Телевiк забезпечує те ж наближення 3,2х, ширик пропонує кут в 115 градусів і режим макро. Ну а основним тут виступає дюймовий датчик Sony IMX989, як у Xiaomi 12S Ultra, так що все має бути відмінно. При цьому ціна стартує із 720 доларів, що для таких камер дуже круто. Залишається дочекатися тестів.

З іншого можна додати, що у новинок є стереодинаміки, Wi-Fi 6E, ІЧ-випромінювач, а старша версія доступна в керамічному корпусі, а також у скляному з незвичайними яскравими кольорами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Please wait...
Теги: , , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Михаил
Михаил
10 месяцев назад

Мне, я предпочитаю смотреть на сайте букмекера https://superbets.guru/1win-mirror/ через зеркало спокойно захожу и смотрю огромное количество трансляций от футбола до кс го, к ому же можно ставить и корректировать ставки прямо во время игры.

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: