Представлені смартфони Samsung Galaxy S23. Флагмани стали потужнішими, автономнішими, але в цілому мало змінилися

Компанія Samsung представила смартфони Galaxy S23, і це, на мою думку, одне з найнудніших оновлень. Змін щодо минулорічних моделей досить небагато, хоча на практиці все ж таки все не так погано.

Почнемо з параметрів. Так як чогось особливого тут немає, а всі параметри були давно відомі, наведуть таблицю від The Verge, бо так наочніше та зручніше.

Тепер давайте розбиратись. Нові моделі залишилися в тих же розмірах, вони зберегли діагоналі та роздільну здатність екранів, конфігурації пам’яті трохи змінилися, а також підросли акумулятори, але не у Ultra. Ну і, звичайно, тепер на всіх ринках скрізь і завжди Snapdragon 8 Gen 2, та не просто Snapdragon 8 Gen 2, а Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy – спеціальна версія топової платформи Qualcomm для Samsung. Там підвищені частоти і нібито новий ISP та блок Hexagon. Що стосується S23 Ultra, він має нову 200-мегапіксельну основну камеру на основі датчика ISOCELL HP2.

Так як з моменту анонсу минуло кілька днів, я вже можу розповісти вам про перші тести. Наприклад, Galaxy S23 Ultra у тесті автономності протримався майже нарівні з iPhone 14 Pro Max, і це дуже круто. Це приблизно на 30-50% довше, ніж S22 Ultra! Нова камера дійсно краща, але зміни часто потрібно шукати під лупою. Краще став перископний телевік, але зі збільшенням понад 20-кратного.

Крім того, як на мене, смартфони стали симпатичнішими, хоча дизайн загалом мало змінився.

Якщо говорити про новинки, як про продукти у вакуумі, то це гарні флагманські смартфони з гарним набором функцій та технологій та за чималі гроші. Якщо порівнювати новинки з торішніми моделями, то можна виділити покращену автономність, нову платформу, яка і потужна, і відносно енергоефективна, і, можливо, стабільніше, але тут потрібно чекати якісь огляди через час.

Please wait...
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Витя
Витя
1 год назад

Крутой флагман я себе тут такой брал https://allo.ua/ru/products/mobile/proizvoditel-samsung/

Please wait...
Наверх