Представлений розумний годинник Huawei Watch Fit 3, який навіщось майже повністю копіює Apple Watch

Huawei випустила на світовий ринок Watch Fit 3 з дизайном, схожим на Apple Watch. Так що вже там, це просто копія годинника Apple.

Розумний годинник із квадратною формою доступний у шести колірних схемах: білий (шкіра) із золотистим корпусом, сірий, білий, зелений із сріблястим корпусом, рожевий із рожевим корпусом і чорний із тьмяним корпусом. Ремінець водонепроникний і легко фіксується на зап’ясті. У пристрої використовується корпус із алюмінієвого сплаву та гладка металева пряжка.

Huawei Watch Fit 3 випущено з розмірами 43,2 x 36,3 x 9,9 мм. Вага — 26 грам. Дисплей на 1,82-дюйма AMOLED з роздільною здатністю 480 x 408 пікселів і максимальною піковою яскравістю 1500 ніт. Дуже й дуже непогано для ціни 160 євро. Watch Fit 3 використовує магнітну зарядку на 5 Вт і пропонує 10-денний максимум роботи та 7-денний стандартний. Коли ввімкнено AOD — ви отримаєте лише 4 дні. Пристрій водонепроникний (5 ATM) і підтримує телефони з Android 8.0 або новішої версії та iOS 13.0 або новішої версії. Інші функції включають 2,4 ГГц WLAN і Bluetooth 5.2 з BR/BLE.

Щодо функцій, тут все стардартно для такого типу пристроїв:

Відстеження калорій: показує споживання калорій, активні калорії та калорії відпочинку на спеціальному екрані.
Дієтичний щоденник: записуйте калорії у свій план харчування за допомогою програми Huawei Health.
Аналіз харчування: функція запиту в бібліотеці харчових продуктів, щоб перевірити споживання поживних речовин.
Пропозиції: пропонує нові тренування на основі ваших калорій та інших даних, пов’язаних зі здоров’ям.
Він також містить вбудований GPS і понад 100 режимів тренувань. Споживачі також знайдуть кілька курсів фітнесу та функцію моніторингу сну.

Huawei Watch Fit 3 підтримує Bluetooth Calling, нагадування в реальному часі, автономне відтворення музики та Remote Shutter для швидкої зйомки.

Please wait...
Теги: , , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: