Realme 9 4G: 108 Мп, красивий жовтий колір та Snapdragon 680

Realme 9 4G — новий смартфон компанії, який мало чим виділяється серед конкурентів, але все ж таки зовсім прохідним його назвати не выйде.

Сама Realme насамперед говорить про камеру на 108 Мп. За ціною 235 доларів це аргумент. До того ж це новий датчик Samsung ISOCELL HM6, який на Realme 9 4G і дебютував. Щоправда, він менший за інші такі ж датчики компанії — оптичний формат тут лише 1/1,67 дюйми. Як буде знімати, дізнаємося, але не думаю, що якось сильно краще, ніж інші камери в цьому сегменті. Інші камери тут типові: ширик на 8 Мп, затичка на 2 Мп та фронталка на 16 Мп.

В основі тут лежить Snapdragon 680. Цілком непогана платформа для недорогого смартфона, але без якогось великого запасу на майбутнє. Пам’яті тут 6/128 чи 8/128 ГБ. Також є батарея на 5000 мАг, зарядка на 33 Вт та екран AMOLED діагоналлю 6,4 дюйма на 90 Гц. Загалом повний базовий набір сучасного смартфона за 200-250 доларів. А ще є красивий жовтий колір, але ще потрібно подивитися, наскільки він добрий живцем.

Please wait...
Теги: , , , ,
0
2 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Михаил
Михаил
1 год назад

Не поганий смартфон, але мені здається що камара занадто потужна, краще в наші непрості часи купити менш дорогий смартфон, а на різницю ціни можно купити в ГороШині https://goroshina.ua/ классні зимові шини та спокійно їздити взимку, зараз це на мій погляд важливіше.

Please wait...
NotMiracle
NotMiracle
2 лет назад

Если убрать маленькую камеру, то задник прям стырен у iPhone 11-12

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: