Розкладачка з найбільшим зовнішнім екраном, і всього за 690 доларів. Представлений Honor Magic V Flip

Honor вже є відомим брендом на ринку складних смартфонів із серією Magic V, і сьогодні відкриває нову сторінку зі своєю першою розкладачкою – Magic V Flip. Це один із найбільш вражаючих розкладних пристроїв, головним плюсом якого є величезний 4-дюймовий екран LTPO OLED.

Зовнішня панель має роздільну здатність 1092 x 1200 пікселів (405 пікселів на дюйм), адаптивну частоту оновлення 120 Гц, максимальну яскравість до 1600 ніт і високочастотне ШІМ на 2160 Гц. Він також розумно використовує свою велику діагональ, розділяючи вміст у режимі 16:9 для кращого масштабування та підтримує горизонтальний поділ для перегляду відео з панеллю керування в нижній половині. Ви також отримуєте Always on Display і можливість запускати повноекранні програми прямо на дисплеї обкладинки. Honor також додала деякі розумні функції безперервності, які автоматично розширюють ваші програми під час переходу з основного екрана на головний дисплей.

Якщо говорити про основний дисплей, то це 6,8-дюймовий LTPO OLED з роздільною здатністю FHD+, співвідношенням сторін 21:9 і адаптивною частотою оновлення 120 Гц. Він також може похвалитися піковою яскравістю 3000 ніт, покриває 92% колірного простору BT.2020 і сертифікований Dolby Vision.

Magic V Flip має 14,89 мм у закритому стані та 7,5 мм у розкладеному стані. У ньому використовується власний шарнірний механізм, розроблений Honor, з легкими компонентами зі сталевої фольги та алюмінієвою рамою. Пристрій оснащено SoC Snapdragon 8+ Gen 1, до 16 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ пам’яті, хоча версія початкового рівня має 12/256 ГБ пам’яті. Honor також якимось чином вдалося встановити надтонку випарну камеру товщиною 0,25 мм, що покриває площу розсіювання тепла 2300 мм2.

Magic V Flip пропонує 50-мегапіксельну основну камеру з сенсором Sony IMX906 (розміром 1/1,56 дюйма та діафрагмою f/1,9) з оптичною стабілізацією зображення та ультрашироким модулем 12 МП, який виконує функцію макрооб’єктива. Також є фронтальна камера на 50 МП із датчиком IMX816, яка може похвалитися можливостями автофокусування.

Програмне забезпечення забезпечує MagicOS 8.0 на базі Android 14, а акумулятор має ємність 4800 мАг і підтримує швидку зарядку 66 Вт. Honor Magic V Flip поставляється в кольорах Iris Black, Camellia White і Champagne Pink. Існує також обмежена версія Jimmy Choo із зеленим блиском, натхненним взуттям високого класу, та кришталевими прикрасами.

Ціна комплектації 12/256 ГБ починається від 690 доларів. Модель високого класу з 16 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ пам’яті коштує 827 доларів. Компанія Honor не підтвердила, чи вийде Magic V Flip на міжнародний рівень.

Please wait...
Теги: , , , , , , ,
0
2 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Пан Кукан
Пан Кукан
3 месяцев назад

“Розкладачка” – оце дiло.

Please wait...
Sasha
Sasha
3 месяцев назад
Ответ  Пан Кукан

))

Please wait...
Наверх